Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Επιτυχημένος, αν και υπό βροχή, ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος

Επιτυχημένος, παρότι διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των 4.000 δρομέων, ήταν ο 4ος Διεθνή Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης, που διοργανώθηκε από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, και ήταν ενταγμένος στο ελληνικό και διεθνές καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και της ΕΑΑ.

Ο αγώνας ξεκίνησε από την Πλατεία Αριστοτέλους και κατέληξε στον Λευκό Πύργο, ενώ ακολούθησε ο Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ., με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων, που ξεκίνησε από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου με Γ΄ Σεπτεμβρίου) και κατέληξε στο Λευκό Πύργο.
O Ρώσος Ρινάτ Αχμαντέεφ με χρόνο 1 ώρα 05:52, που αποτελεί νέο ρεκόρ αγώνων, αναδείχθηκε νικητής στον Ημιμαραθώνιο ανδρών. Τερμάτισε μπροστά από τον προπέρσινο θριαμβευτή Μιχάλη Παρμάκη του διοργανωτή συλλόγου Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος (1 ώρα 07:05). Την τριάδα συμπλήρωσε ο –επίσης- Ρώσος Βασίλι Περμίτιν (1 ώρα 07:53).

Στον Ημιμαραθώνιο των γυναικών επικράτησε η Σόνια Τσεκίνι-Μπουδούρη με νέο ρεκόρ αγώνων (1 ώρα 16:07), με δεύτερη την Παναγιώτα Βλαχάκη (1 ώρα 18:38) και τρίτη τη Ρουμάνα Λούκα-Μαρία Μαγκνταλένα (1 ώρα 20:29).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.