Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

O.. σέξι Βαγγέλας, ο "αυτοφωράκιας" και η επιλογή σε στήθος-μπούτι

Από τη συμμετοχή του κ.Μεϊμαράκη στο "Ερωτοδικείο"
Όπως διαβάζουμε και διαπιστώνουμε «ιδίοις όμμασι», παρακολουθώντας σχετικά βίντεο που κυκλοφορούν στο youtube, κατά την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ.  Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Ηράκλειο της Κρήτης, μέλη της ΟΝΝΕΔ, φώναζαν ρυθμικά, υπό τους ήχους τύμπανου, το σύνθημα:  «Βαγγέλη σέξι, σκίσε τον Αλέξη».!

Λίγες μέρες πριν, παρακολουθούσαμε τον προσωρινό πρόεδρο της Ν.Δ., να μετέχει προ ετών σε μία άκρως σοβαρή για πολιτικό περιωπής - όπως ο κ.Μεϊμαράκης – εκπομπή, υπό τον τίτλο «Ερωτοδικείο», που πρόβαλε στο αλήστου μνήμης New Channel, η παρουσιάστρια ροζ εκπομπών, Βίκυ Μιχαλονάκου. Κι εκεί να χαριεντίζεται με την τηλεπερσόνα Άννα-Μαρία Λογοθέτη και να βρίσκεται σε δίλημμα να απαντήσει στην βαθύτατα πολιτική ερώτηση αν στη γυναίκα προτιμάει… «στήθος ή μπούτι»!
Το παζλ των πολιτικών δραστηριοτήτων του  κ. Μεϊμαράκη και των βαθυστόχαστων και γεμάτων νόημα ομιλιών του, συμπληρώνεται, με τον περίφημο νεολογισμό που εκστόμισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ως … «αυτοφωράκια», κατατάσσοντάς τον σε μία κατηγορία ανθρώπων της νύχτας, που τους αγνοεί ότι υπάρχουν η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, τους γνωρίζουν όμως πολύ καλά όσοι συχνάζουν στα σκυλάδικα και τα άλλα «πολιτιστικά κέντρα», όπως τα είχε αποκαλέσει ο μακαρίτης συνονόματός του Ευάγγελος Γιαννόπουλος.

Αν ο συμπαθής κατά τα άλλα, λόγω μύστακος, Βαγγέλας, επικρατήσει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και γίνει πρωθυπουργός της χώρας, προτείνουμε να μεταφερθεί το Μέγαρο Μαξίμου και να συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο στη «Νεράϊδα», τη «Φαντασία», τα «Δειλινά» και τα άλλα μπουζουξίδικα της Αθήνας, ταυτόχρονα με την υπουργοποίηση των αοιδών Βασίλη Καρά, Γιώργου Μαργαρίτη, Καίτης Γαρμπή, Γιάννη Φλωρινιώτη και άλλων. Εκεί θα μπορεί και ο λαοπρόβλητος υποψήφιος πρωθυπουργός μας να αναπτύσσει εκτενώς τους λόγους που οι προτιμήσεις του στρέφονται σε στήθος ή μπούτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.