Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις για τη "γενέθλια ημέρα Περαίας"

Μεγάλη επιτυχία, είχε το μεσημέρι της Κυριακής η παραδοσιακή «γιορτή φασολάδας», που οργάνωσε όπως κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας (ΠΟΣΠ), στο αλσύλλιο «Ανδρομέδα» της Άνω Περαίας, για να τιμήσει την 92η επέτειο της «Γενέθλιας Ημέρας της Περαίας» (1923-2015), με την εγκατάσταση στα παράλια του Θερμαϊκού Μικρασιατών προσφύγων.
Η πρόεδρος του ΠΟΣΠ καλωσορίζει τους επισκέπτες
Πολύς κόσμος, όπως και όλες τις προηγούμενες χρονιές, πολύ κέφι και χορός υπό τους ήχους λαϊκού μουσικού σχήματος, αλλά και πολύ νοσταλγία  γιαυτούς που έφυγαν, γιαυτούς που έχτισαν την Περαία, το στολίδι του Θερμαϊκού.
Μετά το καλωσόρισμα από την πρόεδρο του ΠΟΣΠ, Μαριάνθη Γεωργούλα, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θερμαϊκού, Παναγιώτης Μήλιος απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους και του απουσιάζοντος δημάρχου, Γιάννη Μαυρομάτη.
Το «παρόν» στην εκδήλωση, έδωσαν δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος, με στελέχη της δημοτικής παράταξης, ενώ παραβρέθηκαν επίσης οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Φάμελλος, Δημήτρης Μάρδας και Χρυσούλα Λιάπη.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις του ΠΟΣΠ για τη γενέθλια ημέρα της Περαίας, θα ολοκληρωθούν τη μεθεπόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, με μουσική-θεατρική εκδήλωση με τίτλο «Τότε που ζούσαμε-Τώρα που ζούμε», στο Πολιτιστικό Κέντρο Άνω Περαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.