Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα του δημάρχου Θερμαϊκού για τη νέα σχολική χρονιά

«Στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας ,το σχολείο μπορεί και πρέπει να αποτελέσει χώρο προόδου, δημιουργίας, ελπίδας», τονίζει ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, σε μήνυμα που απηύθυνε για την έναρξη της σχολικής χρονιάς η οποία, όπως σημειώνει: «συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους ,προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης».

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, διοίκηση και υπάλληλοι  του δήμου εργάστηκαν όλο το καλοκαίρι για να προετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σχολεία και προσθέτει:
«Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του δήμου μας, η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη διασφάλιση ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα στηρίζει τις προσπάθειές σας και θα συμβάλλει στην επίτευξη των επιδιώξεων σας.
Τώρα έρχεται η δική σας σειρά. Εύχομαι η εκπαιδευτική διαδικασία να κυλήσει απρόσκοπτα και δημιουργικά για όλους. Με δασκάλους και καθηγητές ταγμένους στο καθήκον της μόρφωσης των παιδιών. Και μαθητές συνειδητοποιημένους ότι η ευκαιρία για την απόκτηση γνώσεων που τους δίνει το σχολείο είναι ανεπανάληπτη. Δεν υπάρχει δεύτερη. Με μαθητές που αντιλαμβάνονται ότι η μόρφωση είναι το βασικότερο προσόν στην εποχή μας, ώστε ένας άνθρωπος να καταφέρει να προοδεύσει στη ζωή του.

Εύχομαι σε όλους εποικοδομητική σχολική χρονιά και καλή πρόοδο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.