Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Διανομή ροδάκινων στους άπορους του δήμου Θερμαϊκού

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Θερμαϊκού θα προχωρήσει στη διανομή τριών τόνων ροδάκινων προς τους δικαιούχους της κάρτας σίτισης του προγράμματος αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Η διανομή θα γίνει σήμερα Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015:
1) στο Δημοτικό Πάρκο Ν. Επιβατών, απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα,
 από τις 10 πμ. έως τη 13 μ.μ.,
2) δίπλα στο Πάρκινγκ της Λαϊκής Αγοράς Ν. Μηχανιώνας (1-το Δημοτικό),
από τις 11:30 π.μ. έως τις 14 μ.μ. και
3) στο προαύλιο του δημοτικού θεάτρου Επανομής,
 από τις 12 π.μ. έως τις 14.30 μ.μ.
       Οι δικαιούχοι μπορούν προσέλθουν στους ανωτέρω χρόνους και τόπους προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα ροδάκινων που δικαιούνται, ανάλογα με τον αριθμό μελών των οικογενειών τους. Ήδη η υπηρεσία του δήμου επικοινωνεί και τηλεφωνικά μαζί τους για να ενημερώσει για τη διαδικασία. Χρήσιμο είναι να γνωρίζουν οι δικαιούχοι ότι για να παραλάβουν τα φρούτα, θα πρέπει να επιδεικνύουν στον αρμόδιο υπάλληλο την κάρτα σίτισής τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.
            Σημειώνεται, ότι η εν λόγω δράση υλοποιείται μέσω των δήμων της Κοινωνικής Σύμπραξης περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Π.Ε. Θεσσαλονίκης - Ανατολικό Τμήμα, σε εφαρμογή Ευρωπαϊκού Κανονισμού, ο οποίος αφορά συμπληρωματικά, έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών, καθώς και της κοινής υπουργικής απόφασης του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργείου Εργασίας και αποτελεί την πρώτη δράση του προγράμματος καθώς αναμένονται σύντομα και άλλες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.