Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Έμμισθη γίνεται η θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΘ

Έμμισθη, γίνεται η θέση του αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Θερμαϊκού, με απόφαση του Δ.Σ. της Επιχείρησης, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως  και ο σημερινός αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, Γιάννης Καλλονάς θα εισπράττει μηνιαίως το ποσό των εξακοσίων εξήντα ευρώ (660,00 €), μεικτά.

Σύμφωνα με την απόφαση με Αριθμ. 38964 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, που ενέκρινε την ενέργεια του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΘ, ο κ. Καλλονάς θα είναι μισθωτός με πλήρη απασχόληση στην Επιχείρηση και οι αρμοδιότητές του στη ΔΕΥΑΘ καθορίζονται ως εξής: «α. εποπτεία των συνεργείων ύδρευσης και αποχέτευσης, β. εποπτεία της λειτουργίας του έργου της αποχέτευσης στην Επανομή».
Μάλιστα δε, στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι «η απασχόληση του εν λόγω μέλους, το οποίο έχει εμπειρία σε διοικητική θέση, κρίνεται επιβεβλημένη και αναγκαία, δεδομένου του περιορισμένου αριθμού υπαλλήλων στην επιχείρηση, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην ανωτέρω αριθμ. 75/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης.

Σημειώνεται πως γι’ αυτή τη χρονιά, έχει προβλεφθεί ποσό 3.960 ευρώ για τη μισθοδοσία του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΘ, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για ανάλογη πίστωση, ύψους 7.920,00 ευρώ στον αντίστοιχο κωδικό των προϋπολογισμών των επομένων ετών, όπως διαλαμβάνεται στην με αριθμ. πρωτ. 1111/09.06.2015 βεβαίωση της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.