Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ψηφίζουμε με το χέρι στην καρδιά για καλύτερο αύριο

Προσερχόμαστε σήμερα στις κάλπες ήρεμοι, νηφάλιοι, ψύχραιμοι, χωρίς φανατισμό και προκλήσεις και πάντα με τη σκέψη ότι, η ψήφος μας θα είναι καθοριστική όχι μόνο για μας, αλλά και για τις επόμενες γενιές. Ούτε για μια στιγμή δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με τους γείτονες, τους φίλους, τους συναδέλφους, τους συμπολίτες μας που είχαν διαφορετική άποψη και ψήφισαν διαφορετικά, δεν μας χωρίζει τίποτα. Ότι από απόψε το βράδυ θα είμαστε πάλι μαζί, συνεπιβάτες στο ίδιο όχημα με τον ίδιο προορισμό: Μια καλύτερη Ελλάδα.


Το πώς αυτό θα επιτευχθεί, πως θα ανακάμψει η οικονομία μας, πως θα βρουν δουλειά οι άνεργοι, πως θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις, πως δεν θα πετσοκοπούν κι άλλο μισθοί και συντάξεις, πως θα αναπτυχθεί το επιχειρείν, πως θα βελτιωθούν οι τομείς της υγείας, της παιδείας, της δημιουργίας, είναι το ζητούμενο τούτες τις ώρες.


Η πατρίδα μας χρειάζεται όλους. Και αυτούς που σήμερα ψηφίζουν ΟΧΙ και αυτούς που ψηφίζουν ΝΑΙ ή αυτούς που θα εκφράσουν τη δική τους άποψη με το άκυρο ψηφοδέλτιο που θα ρίξουν στην κάλπη. Καθώς, μόνο με συνένωση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου, με κοινή συστράτευση και συμπόρευση όλων, θα μπορέσουμε να βγάλουμε την Ελλάδα της καρδιάς και των λογισμών μας από το τέλμα της κρίσης και των μνημονίων. Η αυριανή ημέρα, πρέπει και πάλι να μας βρει όλους μαζί. Πιασμένους χέρι-χέρι στην κοινή προσπάθεια για την ανόρθωση, την ανάκαμψη, την προκοπή της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.