Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Μαγευτική βραδιά στο «ΚΥΜΑ» από Πολιτιστικό Σύλλογο Επανομής

Μία μαγευτική βραδιά, χάρισε προχτές Παρασκευή βράδυ στους εκατοντάδες τυχερούς που βρέθηκαν στο «ΚΥΜΑ» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επανομής, στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που οργάνωσε για μία ακόμη φορά με τίτλο «Νότες στο Κύμα». Και δεν ήταν μόνο οι εκπληκτικοί μουσικοί που κράτησαν ακούραστα το τρίωρο περίπου πρόγραμμα, αλλά αυτή που κυρίως ξεχώρισε, ήταν η νεαρή τραγουδίστρια από την Επανομή με τη Θεϊκή φωνή, η Δήμητρα Αντωνακούδη.

Ήταν επίσης οι εξαίσιοι μουσικοί που κράτησαν το πρόγραμμα της βραδιάς και πρωτίστως η μαέστρος Ευτυχία Βογιατζή στο πιάνο,  ο Οδυσσέας Τάσσιου με την κιθάρα και το τραγούδι, ο Χρήστος Τσαϊρίδης με το μπουζούκι και την πολύ καλή φωνή και η δεξιοτέχνης στο φλάουτο Στέλλα Αβραμίδου που καταχειροκροτήθηκαν αποδίδοντας εξαίσιες γνωστές κι αγαπημένες μελωδίες σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον που είχε δημιουργήσει ο ιδιοκτήτης του «Κύματος» κ. Στέλιος Τούλης με τους συνεργάτες του.
 Εκείνο το βράδυ της Παρασκευής, ο πανέμορφος χώρος του Beach bar «Κύμα», κατάμεστος καθώς ήταν, γέμισε με χαμόγελα, ζεστασιά και όμορφες μελωδίες. Ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, συνωθούνταν όλοι για να δώσουν συγχαρητήρια στους συντελεστές και πρωτίστως στη Δήμητρα Αντωνακούδη που μάγεψε με την κρυστάλλινη φωνή της.

Σημειώνουμε εδώ ότι η προχτεσινή, ήταν η δεύτερη μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εκδήλωση, που οργάνωσε ο πάντα δραστήριος  Πολιτιστικός Σύλλογος Επανομής, μετά την άκρως επιτυχημένη συναυλία την οποία παρουσίασε στις 28 Ιουνίου στην παραλία της Επανομής, υπό τον τίτλο «Φωνές, μουσικές... ως την άκρη της γης», με τραγούδια που ακούστηκαν και αγαπήθηκαν σε όλο τον κόσμο και τα οποία απέδωσαν πάνω από 80 φωνές. 
Να θυμίσουμε ότι στην ανεπανάληπτη εκείνη συναυλία συμμετείχαν η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Επανομής, η Χορωδία Νέων Αγ. Ι. Χρυσοστόμου και οι καταξιωμένοι σολίστ Ελένη Μιχαλοπούλου και Μανώλης Χατζημανώλης, συμπράττοντας με 15μελή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ευτυχίας Βογιατζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.