Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Στο κενό η συκοφαντία

Σε κάποιο έντυπο που κυκλοφορεί στην περιοχή, υπάρχει ως τίτλος σε είδηση για την υπεξαίρεση ύψους 54.000 ευρώ, που διαπιστώθηκε στο ΔΗΠΠΑΚΥΘ από υπάλληλο του δήμου: «Ανεξήγητη η σιωπή του τότε προέδρου και  δημ. συμβούλου της "Συμπολιτείας" Γ. Τσακμάκα». Χωρίς όμως στο κείμενο, να αναφέρεται το παραμικρό σε βάρος  του γνωστού στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πρόκειται για μία αυθαίρετη και αντιδεοντολογική ενέργεια, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι έγινε στη βιασύνη του συντάκτη να κλείσει την ύλη της εφημερίδας του. Γιαυτό και θεωρούμε ότι θα πρέπει άμεσα να ανασκευαστεί, προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές.
Με την ευκαιρία, θεωρούμε προσβλητική, άδικη και συκοφαντική την όποια προσπάθεια συσχέτισης του γεγονότος της υπεξαίρεσης με το πρόσωπο του Γιάννη Τσακμάκα, καθώς, όπως διαπιστώθηκε από τον εξαντλητικό διαχειριστικό έλεγχο στο ταμείο του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, δεν έλειψε ούτε ένα ευρώ στα δύο χρόνια περίπου που ήταν πρόεδρος αυτής της δημοτικής επιχείρησης.

Και κάτι ακόμη: Είναι ντροπή να προσπαθούν κάποιοι να σπιλώσουν τον Γιάννη Τσακμάκα ο οποίος, όχι μόνο υπήρξε εμπνευστής και ιδρυτής του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, οργανώνοντας υψηλού επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις στη διάρκεια της εκεί θητείας του, αλλά και όσο διάστημα διετέλεσε πρόεδρος του και στη συνέχεια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, δίδαξε ήθος και εντιμότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.