Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Κωλυσιεργεί η δημοτική αρχή για εκδήλωση της Πρωτοβουλίας!

Αφίσα συναυλίας που πέρυσι είχε οργανώσει η Πρωτοβουλία
Κωλυσιεργεί η διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού και βάζει εμπόδια στην παραχώρηση του αμφιθεάτρου των Πεύκων, στη Νέα Μηχανιώνα, προκειμένου η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού να διοργανώσει εκεί, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, πολιτιστική εκδήλωση, με την παρουσίαση του θεατρικού έργου «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, σε συν εργασία με την Θεατρική Ομάδα «Φύρδην – Μίγδην».

Όταν ο εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας, Χρήστος Ιβάνοβιτς παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο και υποστήριξε δια ζώσης το αίτημα για την παραχώρηση, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Σπύρος Αδαμίδης, κάνοντας τον… δύσκολο, είπε ότι το αίτημα δεν μπορεί να ικανοποιηθεί γιατί η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού «δεν διαθέτει καταστατικό».

Οι διαβεβαιώσεις κάποιων δημοτικών συμβούλων ότι στο παρελθόν εμφανίστηκαν κατ΄επανάληψη στο δήμο Θερμαϊκού θεατρικές ομάδες που δεν ανήκαν σε αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο σύλλογο και φυσικά δεν διέθεταν καταστατικό, έπεσαν στο κενό, καθώς ο πρόεδρος ήταν αμετάπειστος. Και χρειάστηκε η παρέμβαση όλων των δημοτικών παρατάξεων, πλην εκείνης της πλειοψηφίας, για να καμφθεί μερικώς ο Σπ.Αδαμίδης και να ανακοινώσει ότι το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την άλλη Τετάρτη. Γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κ. Ιβάνοβιτς ο οποίος παρατήρησε ότι είναι λίγο το χρονικό διάστημα για την προετοιμασία της εκδήλωσης, με συνέπεια να κινδυνεύει η άρτια διοργάνωση της παράστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.