Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα

Αισθητή άνοδο, θα παρουσιάσει σταδιακά από σήμερα Κυριακή και τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία με τους μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για τον πρώτο μίνι-καύσωνα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Σήμερα Κυριακή, αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα ορεινά, τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια τοπικά δυτικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και στα βόρεια ορεινά υπάρχει η πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.