Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Στη μία το μεσημέρι αρχίζουν τα δρομολόγια του "Κωνσταντή"

Στη μία το μεσημέρι σήμερα Σάββατο, ξεκινούν τελικά τα δρομολόγια του «Κωνσταντή» στα νερά του Θερμαϊκού. Η έναρξη των δρομολογίων ήταν προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί, όμως λόγω «διαδικαστικών ζητημάτων», όπως ανακοινώθηκε, το πρώτο δρομολόγιο του Κωνσταντή αναβλήθηκε για τις 13:00. 

Το καραβάκι που θα συνδέει θαλάσσια  το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με την Καλαμαριά και τον δήμο Θερμαϊκού επιστρέφει στην πόλη και θα παραμείνει καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν.
Αρχικά, θα πραγματοποιούνται πέντε αναχωρήσεις από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και πέντε από τους Νέους Επιβάτες, ενώ από τα τέλη Ιουνίου, οπότε και θα ξεκινήσουν δρομολόγια δύο ακόμη καραβάκια, το ωράριο θα τροποποιηθεί. Συγκεκριμένα, από τις 25 Ιουνίου θα καταπλεύσει στην πόλη το "Άγιος Γεώργιος", ενώ στις 30 Ιουλίου ή 1 Αυγούστου το "Θερμαϊκός", το νέο πλοίο που εντάσσεται στη θαλάσσια συγκοινωνία.

Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, όπως δήλωσε ο πλοιοκτήτης και διαχειριστής της Κοινοπραξίας «Thessaloniki waterways» Μάνος Κάιλας, τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε μία ώρα και θα γίνονται επιπλέον στάσεις στην Καλαμαριά και την Αγία Τριάδα, ενώ το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 2,5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.