Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Μούφα οι δηλώσεις Σαμαρά περί Κουβέλη

Μούφα*, ήταν οι χθεσινοί ισχυρισμοί του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ότι δήθεν είχε προταθεί στον Φώτη Κουβέλη η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας τον περασμένο Δεκέμβριο. Το ισχυρίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ο κ.Σαμαράς στο MEGA, το διέψευσε κατηγορηματικά σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι ουδέποτε δέχθηκε τηλεφώνημα για το θέμα από τον Αντώνη Σαμαρά ή τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ωστόσο παραδέχθηκε ότι υπήρξε συνάντηση με τον τότε υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη «αλλά δεν συζητήσαμε κάτι συγκεκριμένο».

«Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη του κ. Σαμαρά να δικαιολογήσει τη δική του πολιτική. Επέλεξε ωστόσο να βγει στις αγορές και... πήρε ένα μηδενικό. Ο κ. Σαμαράς είχε προαποφασίσει ότι θα πάει σε εκλογές. Δεν είχα καμία ενημέρωση μέχρι που είδα το επίμαχο δημοσίευμα» ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Η επιλογή μας να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν πολιτική επιλογή», ανέφερε ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας ότι με τη στάση του διευκόλυνε στο «να ανοίξουν οι διαδικασίες και να αλλάξει η χώρα σελίδα».



*Μούφα: (μεταφορικά) το ψέμα, το παραμύθι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.