Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Απέτυχε εκ νέου η εκλογή "Συμπαραστάτη" στο δήμο Θερμαϊκού

Απέτυχε για Τρίτη συνεχόμενη φορά, να εκλεγεί Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο δήμο Θερμαϊκού. Στην ψηφοφορία που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο δημοτικό συμβούλιο, κανένας από τους πέντε υποψήφιους δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα 2/3 των ψήφων. Κατόπιν αυτού, το θέμα μπαίνει στο «ψυγείο».


Από τους 30 παρόντες δημοτικούς συμβούλους κατά τη σημερινή συνεδρίαση, έλαβε 20 ψήφους ο κ. Κυριάκος Αποστολίδης, 5 ψήφους η κ.Ελένη Κουλαρτζά, 1 ψήφο η κ. Συμεώνα Σαφλούκα-Παπαδοπούλου και καμία ψήφο οι επίσης υποψήφιες Ελένη Χατζηχιδίρογλου και Χριστίνα Μεσμερλή. Ενώ βρέθηκαν δύο λευκά ψηφοδέλτια και υπήρξαν και δύο αποχές.
Υπενθυμίζεται ότι για να εκλεγεί ο Συμπαραστάτης του Δημότη, απαιτούνταν να λάβει τα 2/3 των 33 μελών του δημοτικού συμβουλίου, δηλαδή τουλάχιστον 22 ψήφους.

Κατόπιν αυτού ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε ότι θα επαναφέρει το θέμα εκλογής Συμπαραστάτη στο δεύτερο μισό της θητείας του, ενώ ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος, διατύπωσε την πρόταση οι επικεφαλής των παρατάξεων να επιλέξουν ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής μεταξύ των προσωπικοτήτων που κατοικούν στο δήμο Θερμαϊκού, προκειμένου να εκλεγεί συναινετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.