Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Επεκτείνεται στην Άνω Περαία το δίκτυο φυσικού αερίου

Επεκτείνεται και στην Άνω Περαία, το δίκτυο Φυσικού Αερίου, όπως ενημέρωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής & Διευθυντής Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων της Ε.Π.Α Θεσσαλονίκης κ. Λεωνίδας Μπακούρας, κατά την επίσκεψή του στο δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη.

Τα έργα ξεκινούν το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και προβλέπεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβριο, οπότε οι πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού, θα μπορούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου τον προσεχή χειμώνα.
Οι ενδιαφερόμενοι να συνδεθούν με το δίκτυο μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου στο Δημαρχείο Θερμαϊκού και στο γραφείο εξυπηρέτησης πελατών της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Καλαμαριάς και συγκεκριμένα στην οδό Σωκράτους 19 (ωράριο λειτουργίας καθημερινά εκτός Σαββάτου & Κυριακής από τις 08:00-13:30) & τηλεφωνικά στο 11150 (τηλεφωνική εξυπηρέτηση – Ωράριο λειτουργίας 08:00-16:00).
Με αφορμή την έναρξη εργασιών επέκτασης του δικτύου στην περιοχή της Άνω Περαίας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης των δημοτικών κτιρίων, αλλά και ενός μεγάλου μέρους των κατοίκων της περιοχής, με κριτήρια την ικανοποίηση περισσοτέρων αιτήσεων ενδιαφέροντος για σύνδεση με το δίκτυο, την πυκνότητα του πληθυσμού, καθώς και διάφορες τεχνικές παραμέτρους που αφορούν στην ορθή κατασκευή και ανάπτυξη του δικτύου.

Όπως δήλωσε για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης,  μετά την Α.Περαία η επόμενη φάση της επέκτασης αφορά τους Νέους Επιβάτες. Και επισήμανε: «Η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών έχει άμεση σχέση με τις υποδομές που κάνουν απλούστερη τη ζωή και ταυτόχρονα περιορίζουν το κόστος διαβίωσης. Ειδικά στις μέρες της οικονομικής κρίσης η παράμετρος του κόστους είναι πολύ σημαντική για τα νοικοκυριά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.