Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Κατάχρηση 54.000 ευρώ στο ΔΗΠΠΑΚΥΘ Θερμαϊκού

Κατάχρηση ύψους 54.000 ευρώ στο ΔΗΠΠΑΚΥΘ από υπάλληλο του Δήμου Θερμαϊκού, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά το τέλος σχετικού διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε για τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014.

Όπως ανέφερε σχετικά, ο συγκεκριμένος υπάλληλος, μόλις έγινε γνωστό ότι διενεργείται έλεγχος στις συνδρομές που εισπράττονταν στα ΚΑΠΗ και τα γυμναστήρια του δήμου, επέστρεψε στον τραπεζικό λογαριασμό του ΔΗΠΠΑΚΥΘ το ποσό των 41.000 €.
Ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα φέρει όλα τα στοιχεία της υπεξαίρεσης και πρωτίστως τη διαχειριστική έκθεση των ελεγκτών. Σημείωσε δε ότι ήδη κάλεσε σε απολογία τον εμπλεκόμενο υπάλληλο, που στο μεταξύ έχει μετατεθεί σε άλλο δήμο.

Ενημερώνοντας το δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος, αποκάλυψε ότι μόλις υπήρξαν οι πρώτες ασαφείς πληροφορίες σχετικά με την κατάχρηση στο ΔΗΠΠΑΚΥΘ, κατέθεσε εμπιστευτική ερώτηση στο δήμαρχο κ. Μαυρομάτη, κρατώντας την μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο διαρκούσε ο διενεργούμενος διαχειριστικός έλεγχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.