Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

H μαθητική έκθεση «Trade Fairs 2015» στη Θεσσαλονίκη

H φετινή μαθητική εμπορική έκθεση «Trade Fairs 2015», θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 6 Μαρτίου, στο Mediterranean Cosmos, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Στη διάρκειά της, ομάδες μαθητών από Δημόσια και Ιδιωτικά Γυμνάσια και Λύκεια της Βορείου Ελλάδας θα παρουσιάσουν τις εικονικές επιχειρήσεις τους και τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Η Έκθεση διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA Greece). Οι εικονικές επιχειρήσεις των μαθητικών ομάδων θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή και η νικήτρια ομάδα που θα αναδειχθεί, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην πανευρωπαϊκή έκθεση «JA-YE European Trade Fair 2015», που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Ζυρίχη της Ελβετίας, στις 28-29 Μαΐου 2015.

Για την αξιολόγηση των μαθητικών ομάδων, θα ληφθούν υπόψη παράγοντες όπως η καινοτομία, η ποιότητα, η παρουσίαση και η απήχηση που έχουν τα προτεινόμενα προϊόντα και οι υπηρεσίες. Κύριος χορηγός για την ενίσχυση του προγράμματος, για τη χρονιά 2014-2015, είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.