Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Εξόρμηση καθαριότητας σήμερα στην Περαία

Περιβαλλοντική εξόρμηση στην Περαία πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, από τον αντιδημαρχία καθαριότητας του δήμου Θερμαϊκού, σε συνεργασία με τον «Γ.Ο. Αίας Θερμαϊκού» και την πρόεδρό του Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου.
Οι εθελοντές θα καθαρίσουν και παράλληλα θα περιποιηθούν το πράσινο στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, ενώ θα φυτέψουν λουλούδια στην κεντρική νησίδα, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο.
Με αφορμή την αυριανή δράση τόσο ο Δήμαρχος όσο και η αντιδημαρχία Καθημερινότητας ,εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Αίαντα Θερμαϊκού για την πολύτιμη συνεργασία και στήριξη των προσπαθειών του Δήμου για ένα ανθρώπινο περιβάλλον, όπως ταιριάζει στους δημότες και στους επισκέπτες του δήμου.
Σημειώνεται ότι ανάλογες δράσεις αναλαμβάνονται ήδη σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, όπως –για παράδειγμα- πριν από λίγες ημέρες στη Μηχανιώνα, όπου εθελοντές καθάρισαν την παράκτια ζώνη. Οι εθελοντικές αυτές δράσεις θα ενταθούν ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Άλλωστε καθημερινά φορείς του δήμου μας «υιοθετούν» και περιποιούνται χώρους, ώστε οι παρεμβάσεις τους να έχουν μόνιμο χαρακτήρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.