Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Απέτυχε η εκλογή "Συμπαραστάτη" στο δήμο Θερμαϊκού

Δεν εκλέχθηκε τελικά Συμπαραστάτης του Δημότη στο δήμο Θερμαϊκού, καθώς κανένα από τα πέντε άτομα που είχαν υποβάλει υποψηφιότητα για τη θέση αυτή, δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Κατά τη σχετική  ψηφοφορία που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού, από τους 27 δημοτικούς συμβούλους οι ψήφισαν στη διαδικασία, έλαβαν:
-Ο ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Κυριάκος Αποστολίδης, από την Περαία,  απόφοιτος του Γενικού Λυκείου και πρώην εργαζόμενος σε εργοστάσιο ανελκυστήρων, 14 ψήφους.
- Η δικηγόρος από την Επανομή Ελένη Κουλαρτσά, κάτοχος και πτυχίου αρχαιολογίας, 9 ψήφους
-Η φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ Ελένη Χατζηχιδίρογλου από τη Νέα Μηχανιώνα, 4 ψήφους
Καμία ψήφο δεν έλαβαν οι υπόλοιπες δύο υποψήφιες Χριστίνα Μεσμερλή από την Επανομή και Σαφλούκα-Παπαδοπούλου Συμεόνα, ασκούμενη δικηγόρος από τη Ν.Μηχανιώνα.
Για να εκλεγεί ο Συμπαραστάτης του Δημότη, απαιτούνταν να λάβει τα 2/3 των 33 μελών του δημοτικού συμβουλίου, δηλαδή 22 ψήφους.
Η ψηφοφορία για την επιλογή του Συμπαραστάτη μπορεί να επαναληφθεί και σε άλλες δύο συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοτική ομάδα του δημάρχου Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη, σε προσυμβούλιο που έγινε πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, είχε αποφασίσει να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Κυριάκου Αποστολίδη, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές του 2010, ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Περαίας με το συνδυασμό «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» του κ. Μαυρομάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.