Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

«Συμπολιτεία Θερμαϊκού»: Όλοι σήμερα Τετάρτη στο Λευκό Πύργο

Η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» καλεί όλους τους πολίτες του δήμου Θερμαϊκού, ανεξαρτήτως πολιτικών και παραταξιακών προτιμήσεων, στο συλλαλητήριο στο Λευκό Πύργο, σήμερα  Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, ώρα 5 μ.μ., που πραγματοποιείται αυθόρμητα, με κάλεσμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα δίνει τη μεγάλη μάχη στην έκτακτη σύνοδο του Εurogroup. Προκειμένου να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί: «Φτάνει πιά, δεν αντέχει άλλο ο λαός μας με τα μνημόνια και τις τρόϊκες, θέλουμε πίσω τις ζωές μας».


Θεωρούμε ότι οι εντατικές προσπάθειες που καταβάλει η Ελληνική κυβέρνηση για την ελάφρυνση της χώρας μας από το δυσβάστακτο χρέος, ξεφεύγουν από τα στενά κομματικά πλαίσια. Γιαυτό και θεωρούμε ότι όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως του τι ψηφίσαμε στις τελευταίες εκλογές, ανεξαρτήτως των πολιτικών μας προτιμήσεων και των ιδεολογικών μας αντιλήψεων, πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα και να την ενισχύσουμε ηθικά, στην πρώτη μεγάλη μάχη που δίνει σε επίσημο ευρωπαϊκό όργανο.
Η «Συμπολιτεία» καλεί όλους τους φορείς του δήμου Θερμαϊκού, τον Δήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο, τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, τους συλλόγους, τα σωματεία, τις οργανώσεις και όλους τους συνδημότες μας, να πάρουν μέρος στην παλλαϊκή συγκέντρωση της Τετάρτης, για να δώσουμε όλοι μαζί ηχηρή απάντηση σε όσους προσπαθούν να εκβιάσουν και να φοβίσουν τον ελληνικό λαό. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της Δημοκρατίας και της προκοπής.


Δεν ζητάμε παρά το σεβασμό στην Αξιοπρέπεια, τους αγώνες και την Ιστορία της Ελλάδας. Αφήστε μας επιτέλους να ζήσουμε. Για το δικαίωμα αυτή, είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.