Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων ΚΙΔΗΣΟ σε Α΄και Β΄Θεσσαλονίκης

Οι πρώτοι υποψήφιοι με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου στις δυο εκλογικές περιφέρειες Α΄και Β΄ Θεσσαλονίκης, πήραν το πράσινο φως. Αν και επισήμως τα ψηφοδέλτια θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σε λίγες ώρες, οι πρώτες ειδοποιήσεις (έπειτα από μαραθώνιες συνεδριάσεις) έγιναν.

Ηχηρό όνομα στην Α’ Θεσσαλονίκης είναι η πρώην ευρωβουλευτής, Ευαγγελία Τσαμπάζη, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Πρωτοβουλίας» του Γιάννη Μπουτάρη. Στο σύνολό τους οι πρώτοι υποψήφιοι που μπήκαν στα ψηφοδέλτια είναι από εκείνους που στήριξαν την προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου και το όλο εγχείρημα του ΚΙΔΗΣΟ από την αρχή, συμμετέχοντας σε όλες τις εκδηλώσεις του κόμματος.

Στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιοι ο δημοτικός σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας», Λάζαρος Ζαχαριάδης, ο Σωκράτης Εδίρνελης, η Ελπίδα Βασιλειάδου, ο Χάρης Μέρκος, η πρώην δημοτική σύμβουλος επίσης με την «Πρωτοβουλία», Δήμητρα Αγκαθίδου και η πρώην ευρωβουλευτής, Ευαγγελία Τσαμπάζη.

Στο ψηφοδέλτιο της Β’ Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιοι ο Χρήστος Βέργος, ο Κώστας Αθανασίου, η Αναστασία Σάμου, η Θάλεια Ουζούνη και η Βίκυ Παπαγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.