Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Οι υποψήφιοι της Ν.Δ. σε Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης

Με τέσσερα νέα γυναικεία ονόματα "κλείδωσαν" οι λίστες των υποψήφιων βουλευτών για τη Νέα Δημοκρατία στην Α' και Β' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Eπικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Β΄ Θεσσαλονίκης, θα είναι ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, όπως και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μεσσηνία.

Α΄ Θεσσαλονίκης
Στην Α' Θεσσαλονίκης κατεβαίνουν, όπως αναμενόταν, όλοι οι εν ενεργεία βουλευτές Κώστας Καραμανλής, Σταύρος Καλαφάτης, Γιώργος Ορφανός, Έλενα Ράπτη και Κώστας Γκιουλέκας, πλην του Γιάννη Ιωαννίδη που ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος. Ακόμη, οι παραιτηθέντες γενικοί γραμματείς Στράτος Σιμόπουλος και Παναγιώτη Κοκκόρη έχουν ήδη ξεκινήσει τον προεκλογικό τους αγώνα, όπως και η Άννα Ευθυμίου, ο συνονόματος του πρωθυπουργού Αντώνης Σαμαράς και ο Δημήτρης Πανοζάχος.
Στο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται ακόμη οι Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Κωνσταντίνος  Γίδαρης, Έφη Βασιλειάδου, Άννα Παπακώστα, Άννα Κουκουδέα, Μαρία Γεωργούδη, Κατερίνα Ναθαναήλ και Μαρία Προκοπίδου. Οι δύο νέες γυναικείες προσθήκες σε αυτή την εκλογική περιφέρεια αφορούν τη Νάντια Σταυροπούλου και την Πηνελόπη Σερδάρη.
Β΄ Θεσσαλονίκης
Στη Β' περιφέρεια Θεσσαλονίκης, είναι ήδη γνωστές οι υποψηφιότητες των Θεόδωρου Καράογλου, Σάββα Αναστασιάδη, Δημήτρη Βαρτζόπουλου και Παναγιώτη Δαϊκούδη. Στη λίστα του ψηφοδελτίου θα είναι ακόμη υποψήφιοι οι Γιώργος Καγιάς, Κατερίνα Λυρούδη, Όλγα Δημητριάδου, Άννα Νικολή, Νικόλας Μυλώσης και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής. Στα ψηφοδέλτια της Β' Θεσσαλονίκης, προστέθηκαν την τελευταία στιγμή δύο γυναικεία ονόματα, η Βενετία Μυρώνη και η Ανατολή Κωνσταντινίδου, ενώ έχει πλέον αποκλειστεί το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της Μαριάννας Καπουσούζη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.