Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΑΡ: Επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας ο Β.Βασιλικός

Eπικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του σχήματος ΔΗΜΑΡ-Πράσινοι, θα είναι ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, ενώ ο Φώτης Κουβέλης και ο Νίκος Χρυσόγελος, επικεφαλής της συνεργασίας «Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ», θα κατέλθουν υποψήφιοι στη Β’ Αθηνών.

Στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ έγινε η πρώτη ευρεία συνάντηση στελεχών των δύο χωρών, όπου συζητήθηκε η επικοινωνιακή τακτική του νέου σχήματος, καθώς και τα πολιτικά στοιχεία που θα επιδιωχθεί να αναδειχθούν.
Αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η προγραμματική διακήρυξη στην οποία κατέληξαν η Δημοκρατική Αριστερά και οι «Πράσινοι – Αλληλεγγύη», ενώ τη Δευτέρα θα δοθεί και η πρώτη συνέντευξη Τύπου του νέου σχήματος.
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ, ο κ. Βασιλικός αποδέχθηκε τη σχετική πρόταση.

«Μας τιμά η παρουσία του. Και όχι μόνο γιατί είναι ένας σπουδαίος Έλληνας. Το έμπρακτο ενδιαφέρον του μεγάλου αυτού συγγραφέα για τα κοινά, η ευαισθησία του και η προσήλωση που επιδεικνύει σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες είναι απάντηση – είναι η άλλη όψη – στην αποπνικτική ατμόσφαιρα της μεταγραφολογίας των ημερών», δήλωσε ο κ. Μαχαίρας, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αποδοκιμασία του συνδυασμού για τις μεταπηδήσεις βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.