Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ποτάμι: Συμπλήρωσε τα ψηφοδέλτια σε Α΄και Β΄ Θεσσαλονίκης

Με νέα πρόσωπα συμπληρώθηκαν οι λίστες υποψήφιων βουλευτών του Ποταμιού στις δύο εκλογικές περιφέρειες Α΄ και Β΄ της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στην Α' Θεσσαλονίκης ήταν ήδη γνωστά τα ονόματα της Χριστίνας Ταχιάου, του Σπύρου Πέγκα, της Γιάννας Παναγοπούλου, της Νιόβης Παυλίδου, του Φάνη Ουγγρίνη, αλλά και της Κατερίνας Κορακά και της Αφροδίτης Τρουπιώτη. Υποψήφιοι θα είναι ακόμα οι Αλεξανδρίδου Κική, Δουγαλής Ζήσης, Χρήστος Εμμανουηλίδης, Κεραμιντζής Οδυσσέας, Κωνσταντίνα Μαυρίδου, Στέφανος Παναγούλιας, Κατερίνα Παπανικολάου, Νίκη Ραγτζή, Γιάννης Σαμσούρης, Σπύρος Στατήρης, Βάσω Τερκενλή, Θανάσης Τριψάνης και Γιώργος Τσαούσης.
Στη Β' περιφέρεια Θεσσαλονίκης έχουν ριχτεί εδώ και καιρό στην προεκλογική "μάχη", ο Νίκος Νυφούδης και η Κατερίνα Μάρκου, όπως επίσης και οι Τρύφων Τριανταφυλλίδης και Χαράλαμπος Ξεφτέρης. Στο ψηφοδέλτιο συμπεριλαμβάνονται ακόμη ο blogger Γιάννης Βογιατζής και οι  Γιάννης Κωνσταντίνου, Ρένα Θωμαΐδου, Κωνσταντίνα Κωτσάκη, Ανδρέας Οικονόμου, Ελευθέριος Πλακίδας, Μαρία Σκουφή και Φωκίων Φουντουκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.