Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Φωτογραφίες Άδωνι και Οικονόμου με μποξεράκι, ζητά η Ε.Ακρίτα

'Αντζελα Γκερέκου: Μία από τους πολλούς περιπλανώμενους υποψηφιους
Αν μη τι άλλο, έχουμε να γελάσουμε πολύ με αυτές τις εσωτερικές κομματικές μετακινήσεις  και τους διάφορους περιπλανώμενους, που περιφέρονται από γραφείου εις γραφείον, αναζητώντας κάποια εκλόγιμη θεσούλα στα ψηφοδέλτια. Τα γράφουμε αυτά με αφορμή τις γυμνές φωτογραφίες της κυρίας Γκερέκου, μετά τη «μεταγγραφή» της στη Ν.Δ. Φωτογραφίες που οδήγησαν την Έλενα Ακρίτα να ζητήσει  φωτογραφίες του… Άδωνι και του Οικονόμου με μποξεράκι!!
Τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ των "πολιτικών" μετεγγραφών, η ένταξη του πρώην "ανεξάρτητου" και πρώην ΔΗΜΑΡ, Βασίλη οικονόμου αλλά και η πληροφορία ότι οδεύει προς το κόμμα του κ. Σαμαρά και ο άλλοτε βουλευτής στη Γερμανία, Γιώργος Χατζημαρκάκης, που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον είχε "σίγουρο" για τα ψηφοδέλτιά του και μάλιστα πολύ πρόσφατα, τον είχε κάνει και "Πρέσβη εκ Προσωπικοτήτων", εξαίροντας το ... "ήθος" του !! 
Στην υποκρισία όσων προσπαθούν να δημιουργήσουν πολιτικό αντίλογο αναρτώντας φωτογραφίες από το παρελθόν της Αντζελας Γκερέκου και της Νόνης Δούνια αναφέρεται με μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook η Ελενα Ακρίτα.
Γράφει χαρακτηριστικά:
«Συγγνώμη κιόλας. Οι ημίγυμνες φωτό της Γκερέκου και της Δούνια - εκφράζουν πολιτικό αντίλογο; Γιατί αν έτσι τεκμηριώνονται στάσεις και ενστάσεις, να ψάξουμε κι εμείς να βρούμε Γεωργιάδη ή Οικονόμου να ποζάρουν με μποξεράκι. Σοβαρά τώρα. Δεν ξέρω την αίσθηση «χιούμορ» του κάθε χρήστη, αλλά προσωπικά το θεωρώ θλιβερό.
Υ.Γ. «Εξόριστε ποιητή, στον αιώνα σου λέγε τι (σκατά) βλέπεις».
Και προσθέτει σε σχόλιο παρακάτω: «Η στάση της Γκερέκου κατάπτυστη ακόμα κι αν ήταν ντυμένη καλόγρια. Γιατί, λοιπόν, το 'πολιτικό επιχείρημα' είναι ο απροκάλυπτος σεξισμός;
Τι δεν καταλαβαίνουμε εδώ; Κι όχι, δεν αστειεύομαι καθόλου».


Για να προσθέσει στη συνέχεια του διαλόγου με τους φίλους της σελίδας της: 
-«Ο Λοβέρδος που διαπόμπευσε οροθετικές - και μια απ' αυτές την οδήγησε στην αυτοκτονία - ήταν ΠΑΝΤΑ κοστουμαρισμένος.
-Ο Γεωργιάδης που θεωρεί πως η τρόικα του έκλεψε την δόξα των απολύσεων - ήταν ΠΑΝΤΑ κοστουμαρισμένος.
-Ο ΓΑΠ λεφτά υπάρχουν - ήταν ΠΑΝΤΑ κοστουμαρισμένος.
-Ο Σαμαράς που αρνιέται στοιχειώδη περίθαλψη σε μωρά παιδιά παράνομων μεταναστών - ήταν ΠΑΝΤΑ κοστουμαρισμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.