Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Πιθανοί υποψήφιοι της Ν.Δ. σε Α΄και Β΄ Θεσσαλονίκης

Σχεδόν έτοιμα είναι τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης. Ο κομματικός μηχανισμός είχε πάρει την έγκριση από τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο να ξεκινήσει την προεργασία η οποία και όπως δείχνουν τα πράγματα αποδίδει καρπούς.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης οι έδρες παραμένουν στις 16 (6 είχε καταλάβει το 2012 η ΝΔ) και οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο θα είναι 20.
Σίγουροι για την ώρα είναι οι υπάρχοντες βουλευτές Κ. Καραμανλής, Κ. Γκιουλέκας, Στ. Καλαφάτης, Ελ. Ράπτη, Γ. Ιωαννίδης (τελικώς θα κατέβει ξανά υποψήφιος παρά τα όσα είχε πει προεκλογικά τον Μάιο) και Γ. Ορφανός. Μαζί τους θα είναι οι παραιτηθέντες πρώην γενικοί γραμματείς υπουργείων Στρ. Σιμόπουλος και Παν. Κοκκόρης.
Την ψήφο των πολιτών θα διεκδικήσουν οι Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Πανοζάχος, Αντώνης Σαμαράς (συνωνυμία με τον Πρωθυπουργό, ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα) και Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.
Ανοιχτά παίζουν ακόμα περίπου 12 υποψήφιοι για τις υπόλοιπες 8 θέσεις. Αναμένεται να προέρχονται από τη νεολαία, τον χώρο της αυτοδιοίκησης και τον επιχειρηματικό κόσμο.
Στη Β΄Θεσσαλονίκης
Στη Β΄ Θεσσαλονίκης οι έδρες από 7 γίνονται 9 (2 είχε η ΝΔ στις εκλογές του 2012) και οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο θα φτάσουν τους 12.

Σίγουροι οι υπάρχοντες βουλευτές Θ. Καράογλου, Σ. Αναστασιάδης, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Παναγιώτης Δαϊκούδης, ο Γιώργος Καγιάς, η Κατερίνα Λυρούδη και η Μαριάννα Καπουσούζη.
πηγή: Sirma.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.