Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ελληνο-Ιορδανικό τουριστικό συμπόσιο στην Περαία

Συμπόσιο για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του δήμου Θερμαϊκού με την Ιορδανία, μία από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες της Μέσης Ανατολής οργανώνουν η Τουριστική Εταιρεία του δήμου Θερμαϊκού και Προξενείο της Ιορδανίας στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο ΧEΝΙΑ – Helios, στην παραλιακή οδό της Περαίας.

Βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η επίτιμη πρόξενος της Ιορδανίας στη Θεσσαλονίκη κ. Δέσποινα Μαντά και ο πρόεδρος της Τουριστικής Εταιρείας του δήμου Θερμαϊκού Ιωσήφ Μισαλέμης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης.

Στόχος του δήμου είναι να ενισχυθεί η εξωστρέφεια της περιοχής, ώστε να τονωθεί η τουριστική ανάπτυξη. Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης επισημαίνει: «Ο τουρισμός είναι μία από τις βασικές πηγές πλούτου και ανάπτυξης της απασχόλησης στην περιοχή μας. Η διοίκηση του δήμου αντιμετωπίζει το θέμα με δυναμικό τρόπο. Στόχο μας είναι αφενός να προβάλουμε στο μέγιστο βαθμό τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και αφετέρου να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την προώθηση της επιχειρηματικότητας. Η εκδήλωση που οργανώνουμε με την Πρόξενο της Ιορδανίας είναι η πρώτη μιας σειράς ανάλογων πρωτοβουλιών. Στόχος μας είναι να καλέσουμε παράγοντες και από άλλες χώρες για να γνωρίσουν την περιοχή μας, αλλά και να οργανώσουμε αποστολές για την παρουσίαση του δήμου Θερμαϊκού σε οικονομικούς, επιχειρηματικούς και τουριστικούς φορείς διαφόρων χωρών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.