Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Όταν οι άνδρες των ΜΑΤ κλέβουν μπουκάλια νερό!!

Σοκ, αποτροπιασμό και μεγάλη ένταση προκαλούν οι εικόνες ενός βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει άνδρες των ΜΑΤ να κάνουν "ντου" σε περίπτερο στα Εξάρχεια, από το οποίο αποσπούν με το έτσι θέλω μπουκάλια νερού και, σα να μην έφτανε αυτό, χτυπούν και τον εργαζόμενο!

Όπως μεταδίδει το iefimerida.gr, και όπως καταγράφεται στο ντοκουμέντο, άνδρες των ΜΑΤ ορμούν σε ένα περίπτερο, προπηλακίζουν και χτυπούν έναν νεαρό, ο οποίος τους δηλώνει ότι είναι εργαζόμενος στο κατάστημα και φωνάζει «είστε καλά; θα κλέψετε τα νερά;». Στο σημείο επικράτησε μεγάλη ένταση, ενώ, στο βίντεο φαίνεται καθαρά η στιγμή που ένας αστυνομικός χτυπάει με το γκλοπ τον νεαρό, ενώ, άλλοι τον τραβολογάνε από την μπλούζα. Μάλιστα, τη στιγμή που ο νεαρός συνεχίζει να φωνάζει «τι κάνετε» και να λέει ότι πήραν τα νερά με τη βία ακούγεται μια φωνή να του λέει «σκάσε ρε».
Εκτός από την επίθεση στο νεαρό, στο περίπτερο προκλήθηκαν και υλικές ζημιές.
Κικίλιας: Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν
Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο iefimerida.gr δήλωσε ότι «Το βίντεο έχει υποπέσει στην αντίληψή μου από την πρώτη στιγμή. Περίμενα να περάσει το τριήμερο των εορτασμών του Πολυτεχνείου, αλλά κανένας δεν θα μείνει ατιμώρητος. Ούτε αυτοί που άπλωσαν χέρι σε φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφου, ούτε οι συγκεκριμένοι κύριοι που απεικονίζονται στο βίντεο. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμαυρώσει την εικόνα της Αστυνομίας».

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=XzNRH_e0Qmw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.