Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ημερίδα για τις "Καλές πρακτικές δήμων" στην Πυλαία

Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα με τίτλο «Καλές πρακτικές δήμων», πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Οpen Technology Service AE, σε συνεργασία με δήμους της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης και έχει αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας πάνω στις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζουν οι δήμοι με σκοπό την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες. Με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται προς όλους τους δημότες.

Στη συγκεκριμένη ημερίδα που πραγματοποιείται, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στο Κέντρο Πολιτισμού «Λίτσα Φωκίδη», θα γίνει η παρουσίαση καλών πρακτικών που εφαρμόζουν οι δήμοι.
Συγκεκριμένα ο δήμος Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει το σύστημα SynΤHESSI, ο δήμος Καλαμαριάς το σύστημα διαχείρισης αποθηκών και ο δήμος Συκεών-Νεάπολης το σύστημα διαχείρισης τέλους ακίνητης περιουσίας. Από τη μεριά του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη θα γίνει παρουσίαση της εφαρμογής της Αναλυτικής Λογιστικής. Στην ημερίδα έχουν κληθεί και ο δήμος Θέρμης για να παρουσιάσει την εφαρμογή του συστήματος Active Direktory και του μητρώου Οφειλετών, καθώς και ο δήμος Αθηναίων για την παρουσίαση του συστήματος συνΑθηνά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.