Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ

Όσο βλέπει ότι κατρακυλάει στις δημοσκοπήσεις
Στα άκρα, οδηγείται η σύγκρουση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις καταγγελίες του εκπροσώπου τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Παναγιώτη Σκουρλέτη, ο οποίος επικαλέστηκε κυριακάτικο δημοσίευμα περί απόπειρας εξαγοράς βουλευτών προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι για την προεδρική εκλογή.

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη,  προκάλεσαν την αντίδραση του ίδιου του πρωθυπουργού. Ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του, με αφορμή και την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  να δώσει ονόματα και στοιχεία διαφορετικά θα είναι «παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας». Η κυβερνητική αντίδραση ήταν συντονισμένη καθώς ανακοίνωση στο ίδιο ύφος εξέδωσε και ο αντιπρόεδρος και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τι απαντά η Κουμουνδούρου
«Ευελπιστούμε πως η ετεροχρονισμένη εισαγγελική έρευνα θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Θεωρούμε πως ο πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως το πρωί της Τρίτης, ο Πάνος Σκουρλέτης ανέβασε τους τόνους. «Οποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» ανέφερε στον Σκάι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας:«Αυτό το λεω για τον κύριο Σαμαρά που έχει κατηγορηθεί από τον κύριο Μητσοτάκη ότι είχε ρίξει το 1993 την κυβέρνηση με τέτοιες μεθόδους». «Είναι πρωτοφανείς οι χθεσινές δηλώσεις του κύριου Σαμαρά. Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει την ερευνά της», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.