Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση του δημάρχου Ι.Μαυρομάτη με τον Παπασαραφιανό

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο kick boxing, στην κατηγορία εφήβων, στα μείον 94 κιλά Χρήστο Παπασαραφιανό, που είναι δημότης Θερμαϊκού δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης.

Ο νεαρός πρωταθλητής επεβλήθη όλων των αντιπάλων του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας τον περασμένο Σεπτέμβρη. Ο δήμαρχος συνεχάρη τον αθλητή και του επεσήμανε ότι η επιτυχία του αντανακλά στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής.

Μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η επιτυχία του Χρήστου είναι επιτυχία όλων μας, με την έννοια της χαράς και της υπερηφάνειας. Τώρα, πια, ο νεαρός αθλητής αποτελεί πρότυπο για τους συναθλητές, τους συμμαθητές και τους φίλους του, κάτι που πρέπει να τον γεμίζει ικανοποίηση και ευθύνη. Ο αθλητισμός είναι από τις ωραιότερες και πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες ενός ανθρώπου, διότι γυμνάζει πνεύμα και σώμα, ενώ ταυτόχρονα –ιδιαίτερα στους νεότερους- καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα και διδάσκει ότι ο ανταγωνισμός έχει κανόνες και δεοντολογία. Ο δήμος έχει πρόγραμμα ενίσχυσης των αθλητικών υποδομών και των  συλλόγων της περιοχής, ώστε να αθλούνται όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.