Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Οριστικά στην Γ΄ Εθνική ο "Άρης"

Οριστικά στη Γ΄Εθνική από σήμερα ο Άρης, καθώς το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης της απόφασης ορισμού της διοίκησης Σκόρδα. Παράλληλα, διόρισε προσωρινή διοίκηση στην ΠΑΕ υπό τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Λάκη Κλεώπα και Κώστα Κωνσταντινίδη.

Το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης της απόφασης ορισμού προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ υπό την προεδρία Λάμπρου Σκόρδα, που κατέθεσαν ο Ερασιτέχνης και η Κοινωνία Μελών Άρη
Σημειώνεται ότι η προσωρινώς ορισμένη διοίκηση της ΠΑΕ αποτελούμενη από τους Λάμπρο Σκόρδα, Νικήτα Ματθαίου και Στέφανο Τσιόνκη επιθυμούσαν την παραμονή των Κιτρίνων στη Football League, και η πλευρά του ΑΣ Άρη και της ΚΜΑ, που αιτήθηκαν την ανάκληση της απόφασης, επιθυμούσαν ο σύλλογος να οδηγηθεί στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην οποία διορίζεται προσωρινή διοίκηση υπό τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Λάκη Κλεώπα και Κώστα Κωνσταντινίδη, θα συμμετάσχει στην κλήρωση για την Γ' Εθνική, που πραγματοποιείται την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.