Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Εκλέγει προεδρείο το νέο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού

Ανανεωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του, θα είναι το νέο δημοτικό συμβούλιο
Καινούριο Προεδρείο, εκλέγει το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού σε ειδική συνεδρίαση, που θα γίνει αυτή την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, στις 11:30 το πρωί, στην αίθουσα του δημοτικού καταστήματος που βρίσκεται στους Νέους Επιβάτες (οδός Λογοθέτου 1). Συγκεκριμένα, θα εκλεγούν στις δημαιρεσίες αυτές ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας. 

Σύμφωνα με τον «Καλλικράτη» (νόμος 3852 του 2010), ο πρόεδρος εκλέγεται από την παράταξη που πλειοψήφησε  στις εκλογές, ο αντιπρόεδρος από τη μείζονα αντιπολίτευση και ο γραμματέας από τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η παράταξη του νέου δημάρχου κ. Μαυρομάτη, έχει αποφασίσει να προτείνει ως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον 47χρονο δικηγόρο κ. Σπύρο Αδαμίδη, κάτοικο Περαίας και παλιό ποδοσφαιριστή του «Αχιλλέα» Περαίας.

Στην ίδια ειδική συνεδρίαση της 7ης Σεπτεμβρίου, το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού θα εκλέξει τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη για την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου, καθώς επίσης θα προβεί στην εκλογή των αντιπροσώπων του δήμου Θερμαϊκού στη γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.