Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Τα ονόματα παιδιών του δήμου Θερμαϊκού για παιδικούς σταθμούς

Από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι προσωρινοί πίνακες με τα ονόματα των παιδιών που θα απασχοληθούν το σχολικό έτος 2014-2015 στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στα ΚΔΑΠ και στα ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ  μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».  Στο δήμο Θερμαϊκού βρέθηκαν με πλήρη φάκελο οι μητέρες 616 παιδιών, ενώ άλλες 137 είναι με ελλιπή φάκελο, καθώς κατά την υποβολή των αιτήσεων έλλειπαν κάποια από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Υπήρξε ακόμη μία εκπρόθεσμη αίτηση της μητέρας παιδιού από το δήμο Θερμαϊκού.
Πάντως, η τελική επιλογή των ωφελούμενων γυναικών που τα παιδιά τους θα απορροφηθούν στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στα ΚΔΑΠ και στα ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ, θα γίνει μετά τη σύζευξη με τις δομές και την έκδοση των οριστικών πινάκων.
Από σήμερα έως τις 28 Αυγούστου οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν εγγράφως ενστάσεις για τα αποτελέσματα. Οι ενστάσεις θα πρέπει να αποστέλλονται είτε με fax είτε με e-mail στοmiteresenstaseis@eetaa.gr είτε ταχυδρομικώς.
Οι τελικοί πίνακες θα ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.
Τα ονόματα των μητέρων παιδιών με πλήρη φάκελο από το δήμο Θερμαϊκού βρίσκονται ΕΔΩ:
Τα ονόματα των μητέρων παιδιών με ελλιπή φάκελο βρίσκονται ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.