Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Δύο 17χρονοι επιχείρησαν να διαρρήξουν παρεκκλήσι στην Επανομή

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στην περιοχή της Επανομής, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Επανομής, δύο 17χρονοι, διότι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν παγκάρι παρεκκλησίου της περιοχής, με τη χρήση αυτοσχέδιου διαρρηκτικού εργαλείου. Επίσης, στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνολικά 25 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια συντονισμένων ελέγχων που πραγματοποίησαν περιπολούντες αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας της ΓΑΔΘ.
Συγκεκριμένα:
- Χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 38χρονος ομογενής, αποπειράθηκε, με τη βοήθεια μεταλλικής κατασκευής, να αφαιρέσει τα αντικλεπτικά από προϊόντα πολυκαταστήματος, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.
- Χθες, σε διάφορες περιοχές του Νομού, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πέντε άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, για διάφορα αδικήματα.
- Συνελήφθησαν χθες, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, πέντε άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και δισκίων.
- Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο από περιπολούντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνολικά 12 άτομα, διότι στερούταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική επικράτεια.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.