Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Όταν λείπουν οι υποδομές, ταλαιπωρείται το κοινό…

Καλή η θαλάσσια συγκοινωνία στον Θερμαϊκό, αλλά όταν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές, δημιουργούνται προβλήματα και ταλαιπωρείται ο κόσμος, όπως συνέβη το βράδυ  της περασμένης Πέμπτης.

Το τελευταίο δρομολόγιο του «Κωνσταντή» από το Λιμάνι της Θεσσαλόνίκης στους Νέους Επιβάτες, ήταν περιπετειώδες και πρόσφερε μια μεγάλη ταλαιπωρία στους 20 ενήλικες και τα 3 ανήλικα παιδιά, που επέλεξαν αυτή τη λύση για να φτάσουν στα σπίτια τους.
Το δρομολόγιο ξεκίνησε στις 9μμ από το λιμάνι και μόλις ανοίχτηκε, άρχισε να φυσά πολύ ισχυρός άνεμος με αποτέλεσμα να το δυσκολέψει. Το καραβάκι δεν μπόρεσε λόγω του ανέμου να πιάσει Περαία, συνέχισε για Νέους Επιβάτες, αλλά δεν μπόρεσε να δέσει ούτε εκεί!
Λόγω διακοπής του ρεύματος, ο καπετάνιος δεν μπορούσε να δει μέσα στο σκοτάδι, επιστρατεύτηκαν τα φώτα μιας ψαρόβαρκας, αλλά και πάλι ο δυνατός αέρας δεν του επέτρεψε να δέσει.
Τελικά, ο καπετάνιος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κι έτσι οι επιβάτες του «Κωνσταντή» μετά από μια δίωρη ταλαιπωρία στον Θερμαϊκό, επέστρεψαν στην αφετηρία….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.