Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αυτόκλητος συνήγορος του ΤΑΙΠΕΔ ο Μαυρομάτης!

Με κυνικό εντελώς τρόπο, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης εμφανίζεται πλέον ως αυτόκλητος συνήγορος υπεράσπισης του ΤΑΙΠΕΔ, δηλώνοντας προκλητικά ότι ο δήμος δεν πρέπει να διεκδικήσει το χώρο του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας «γιατί δεν του ανήκει», άρα να ξεπουληθεί, όπως σχεδιάζει το ΤΑΙΠΕΔ. Ενώ δεν παραλείπει να επιτεθεί έμμεσα κατά της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» και του υποψήφιου δημάρχου Σπύρου Κουζινόπουλου, παροτρύνοντας τους «σ΄αυτούς τους καιρούς να έχουμε ευθύνη στο λόγο τον οποίο λέμε».

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο πρώην δήμαρχος Μηχανιώνας δηλώνει απερίφραστα ότι ο δήμος Θερμαϊκού δεν πρέπει να διεκδικήσει το χώρο του κάμπινγκ με το επιχείρημα ότι «Πάντοτε το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδος ήταν στην κυριότητα των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων, ουδέποτε ήταν στην κυριότητα του δήμου, όπως το κάμπινγκ της Επανομής».  Μάλιστα δε σε παρατήρηση του δημοσιογράφου Απόστολου Λυκεσά αν αυτό αποτελεί επιχείρημα για να μη κάνει τίποτα ο δήμος επ΄ αυτού, ο κ.Μαυρομάτης δεν διστάζει να πει: «Για μένα, για την παράταξή μας θεωρούμε ότι αν κάτι δεν το είχε ο δήμος, δεν είναι ότι το χάνει». Και αλλάζοντας θέμα σημειώνει ότι αν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να αγωνιστεί μια διοίκηση, είναι μόνο για να περιέλθει στο δήμο  μόνο το κάμπινγκ της Επανομής και όχι της Αγίας Τριάδας.
Στην επισήμανση ότι σε αντίθεση με τον ίδιο, ο υποψήφιος δήμαρχος της «Συμπολιτείας», Σπύρος Κουζινόπουλος ζητά την απόδοση του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας στο δήμο, ο κ.Μαυρομάτης, ενεργώντας ως αυτόκλητος συνήγορος του ΤΑΙΠΕΔ και της κυβέρνησης και κατά των συμφερόντων του δήμου, δηλώνει με στόμφο επί λέξη:
-Μαυρομάτης: Το να αποδοθεί στο δήμο, είναι πολύ εύκολο να βγει κάποιος και να πει ναι να το δώσει στο δήμο. Δεν μπορεί να γίνει πράξη αυτό, δεν είναι κυριότητα του δήμου. Πως θα αποδοθεί στο δήμο; Μόνο όταν θα κάνει κάτι εκεί το ΤΑΙΠΕΔ καλείται να δώσει ένα ποσοστό εισφοράς σε γη και σε χρήμα. Τα άλλα είναι ευχολόγια, να λέμε ότι θα το πάρουμε για να το πάρουμε. Δεν δίνονται έτσι τα πράγματα».

Μάλιστα, συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, δεν διστάζει να επιτεθεί κατά του υποψήφιου δημάρχου της «Συμπολιτείας», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει κάποτε σ΄αυτούς τους καιρούς να έχουμε ευθύνη στο λόγο τον οποίο λέμε. Εάν μπορούν να γίνουν πράξεις ή όχι. Αλλιώς θα ήμαστε μια ζωή διαμαρτυρόμενοι και θα λέμε το θέλουμε. Μα δεν είναι δικό μας. Δικό μας είναι δίνοντας χρήματα, το κάμπινγκ της Επανομής.  Εκεί ναι. Αλλά αυτό της Αγίας Τριάδας δεν ήταν ποτέ μα ποτέ του δήμου Θερμαϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.