Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Πρωταθλητής εξαπάτησης για το ΔΙΠΑΕ

Πέρα από το ανορθόγραφο του πράγματος, η εξαπάτηση που
επιχειρεί ο κ.Μαυρομάτης για το θέμα του ΔΙΠΑΕ, βγάζει... μάτι
του Σπύρου Κουζινόπουλου
Σε πρωταθλητή στα αγωνίσματα της εξαπάτησης, του ψεύδους και της διαστρέβλωσης, ανακηρύσσεται ο πρώην δήμαρχος Μηχανιώνας, μετά τη νέα του αθλιότητα να διαλαλεί από τις στήλες της προσωπικής προπαγανδιστικής του εφημερίδας ότι….  «ως δήμαρχος Μηχανιώνας προσείλκυσε κοινοτικά κονδύλια , ενώ εξασφάλισε την εγκατάσταση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στα όρια του δήμου του»!! Κι αυτό,  την ώρα που είναι γνωστό ότι το ΔΙΠΑΕ χάθηκε οριστικά για την περιοχή της Μηχανιώνας, εξ αιτίας της αδράνειας, της ανικανότητας και της ανεπάρκειας του κ.Μαυρομάτη.

Σε μία ολοσέλιδη καταχώρηση, υπό τον τίτλο «Γιατί να ψηφίσω Μαυρομάτη», αυτολιβανιζόμενος ο αποτυχημένος πρώην δήμαρχος, προσπαθεί να δημιουργήσει μία μαγική εικόνα γύρω από το πρόσωπό του. Έτσι ισχυρίζεται ότι:
-«Στα οκτώ χρόνια που ήταν δήμαρχος άφησε το δήμο Μηχανιώνας χωρίς χρέη και δανειακές υποχρεώσεις». Κι όμως, όταν στις 31-12-2010 έπαψε να είναι δήμαρχος, άφησε πίσω του χρέη τουλάχιστον οκτώ (8) εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων: 4,5 εκατ. με τα πρόστιμα για τα «τσαρδάκια», άλλο ένα εκατομμύριο με την ιστορία της υπεξαίρεσης και άλλα δύο εκατομμύρια χρέη από δάνεια.
-« Ως δήμαρχος Μηχανιώνας προσύλκυσε κοινοτικά κονδύλια». Πέραν του ανορθόγραφου του πράγματος, ο κ.Μαυρομάτης δεν προσείλκησε ούτε ένα ευρώ από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, αν και γειτονικοί δήμοι επωφελήθηκαν με εκατομμύρια ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα.
-«Παρακολουθεί με τους συνεργάτες του τα θέματα του δήμου». Εξαιτίας αυτής της… «παρακολούθησης», ο ταμίας του δήμου Μηχανιώνας έκλεβε επί δύο χρόνια το Ταμείο και ο δήμαρχος Μαυρομάτης κοιμόταν ή μάλλον «αγρόν ηγόραζε».
-«Επί των ημερών του ο δήμος Μηχανιώνας υπήρξε πρότυπο καθαριότητας», γιαυτό και γέμισε όλη η γύρω περιοχή από παράνομες χωματερές, μία εκ των οποίων δίπλα στο Σταθμό Μεταφόρτωσης.
-«Εμπνέει εμπιστοσύνη, έχει αντίληψη της ομαδικότητας και ηγείται μιας ομάδας που παραμένει δεμένη και αποτελεσματική». Λόγω ακριβώς αυτής της «εμπιστοσύνης», της «ομαδικότητας» και της «αποτελεσματικότητας», τον εγκατέλειψαν τα σημαντικότερα στελέχη του (Αντώνης Βουδούρης, Θανάσης Μπαλασάς, Ειρήνη Παπαμιχαήλ και άλλοι), κατηγορώντας τον για Βοναπαρτισμό, συγκεντρωτισμό και αυταρχισμό.
Περισσότερα για το πώς χάθηκε, λόγω ανεπάρκειας και αδιαφορίας  Μαυρομάτη, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος για την περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, διαβάστε εδώ:

1 σχόλιο:

  1. Παπαδόπουλος Γεώργιος16 Μαΐου 2014 στις 12:32 π.μ.

    Μεγάλη ΑΠΟΤΥΧΙΑ του Μαυρογιαλούρου μη εκλογή του από την πρώτη Κυριακή!!!
    4 χρόνια προετοίμαζε συνδυασμό για να μαζεύει ανεμοσκορπίσματα στις καθυστερήσεις του προεκλογικού αγώνα. Ένα μέτριο προς χαμηλό επίπεδο ψηφοδέλτιο, βασισμένο στα οικογενειακά μαντριά. Με ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις που ανεβάζουν το επίπεδο.
    Ανθυποψήφιοι που κάνανε ψηφοδέλτια μέσα σε ελάχιστους μήνες.
    Μόνο 4 υποψήφιοι αφού κατάφερε με υπόγειο τρόπο να σβήσει και τον Κούλη που θα τον έκοβε στην Μηχανιώνα.
    8 χρόνια δήμαρχος με άπειρα ρουσφέτια κάθε λογής και άπειρες υποσχέσεις!
    3,5 χρόνια αξιωματική αντιπολίτευση, έχοντας απέναντι του μια ασύνδετη χολωμένη από τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις Δημοτική διοίκηση. Οικονομικές συνθήκες χείριστες για τον Δήμο από την μεταπολίτευση και μετά, με αποτέλεσμα οι λόφοι σκουπιδιών και άλλα πολλά.
    Πάλι υποσχέσεις ρουσφέτια, βλέπεις υποψήφιο και ξέρεις και το ρουσφέτι ή την θέση που του έχει τάξει.
    Όχι ότι ο Τσαμασλής πάει πίσω!
    Ανικανότητα να κερδίσει τις εκλογές απ την πρώτη Κυριακή;
    ΟΧΙ, επιτυχία ορισμένων δυνάμεων που διψάνε για ισονομία και αγαπάνε το καλό του τόπου μας! Χωρίς κουτάλες και χούφτες στο μέλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.