Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Δ.Χατζησωκράτης: «Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει Σπ.Κουζινόπουλο»

«Η Δημοκρατική Αριστερά στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Θερμαϊκού Σπύρου Κουζινόπουλου και μετέχει ενεργά στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», δήλωσε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο κεντρικό εκλογικό κέντρο της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», στην Περαία.

Το ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ ενημερώθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο Σπ.Κουζινόπουλο και τον υπεύθυνο Προγράμματος της «Συμπολιτείας», Παναγιώτη Ερμείδη για τα προβλήματα της περιοχής (οδικό δίκτυο, κάμπινγκ, θαλάσσια συγκοινωνία, τουριστική ανάπτυξη, σχολεία κλπ) και δήλωσε ότι το κόμμα του θα καταθέσει άμεσα στη βουλή ερώτηση για το θέμα των κάμπινγκ Αγίας Τριάδας και Επανομής.
Ο κ.Δ.Χατζησωκράτης που συνοδεύονταν από στελέχη της ΔΗΜΑΡ νομού Θεσσαλονίκης, κατά την αποχώρησή του, εξέφρασε την απόλυτη πεποίθησή του για την εκλογική επιτυχία της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», δηλώνοντας ότι θα επιστρέψει σύντομα στο Θερμαϊκό με τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη, μόλις αναλάβει δήμαρχος ο Σπύρος Κουζινόπουλος.


1 σχόλιο:

  1. αφού είναι και η ΔΗΜΑΡ τότε μπράβο σας!αλλάξτε όμως το αντιμνημονιακό στην διακύρηξη σας δεν πάει. άντε και μετά το λιβάνισμα στον Στεφανίδη κατι θα πάρετε και απο εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.