Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο…. «Χρυσούς Αιών» Μαυρομάτη!!

Δεν έχει όρια ο αυτοθαυμασμός, η αυταρέσκεια και ο ναρκισσισμός του κ.Γιάννη Μαυρομάτη, ο οποίος προσπαθεί να προβάλλει την οκταετία που ήταν δήμαρχος περίπου ως νέο… «Χρυσού αιώνα του Περικλέους». Καθώς, όπως διατυμπανίζει στην εφημερίδα του, την περίοδο που ήταν δήμαρχος «οι κάτοικοι της περιοχής τη νοσταλγούν έντονα».

Ναι, όντως. Οι κάτοικοι της Νέας Μηχανιώνας, του Αγγελοχωρίου και της Κερασιάς, «νοσταλγούν» τα χρόνια που είχαν δήμαρχο τον κ.Μαυρομάτη. Τότε που γινόταν επί δύο χρόνια υπεξαίρεση στο Ταμείο του δήμου Μηχανιώνας και ο δήμαρχός τους δεν έπαιρνε χαμπάρι, καθώς βρισκόταν στον κόσμο του. Τότε που χάνονταν για την περιοχή το Διεθνές Πανεπιστήμιο. Τότε που τους φλόμωνε με προεκλογικές υποσχέσεις, τάζοντάς τους μέχρι και επενδύσεις του μακαρίτη δικτάτορα της ΛΙβύης Καντάφι. Τότε που ενώ δεν γίνονταν έργα, σπαταλούνταν χιλιάδες ευρώ σε άχρηστες μελέτες που δεν επρόκειτο ποτέ να υλοποιηθούν.

Τώρα βέβαια, οι Μηχανιώτες γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι συνέβη στο δήμο τους στα χρόνια που ήταν δήμαρχος. Γιαυτό και όταν ο κ.Μαυρομάτης τους καλεί να τον ξαναψηφίσουν, του κλείνουν την πόρτα, λέγοντας: «Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.