Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Η ένοχη σιωπή των κ.Μαυρομάτη και Τσαμασλή για ΕΥΑΘ

Τη συνεχιζόμενη σιωπή όλων των άλλων παρατάξεων, που διεκδικούν την ψήφο των δημοτών του Θερμαϊκούη και κυρίως των υποψηφίων δημάρχων Μαυρομάτη και Τσαμασλή στην οργάνωση και προβολή του δημοψηφίσματος που θα πραγματοποιήσει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ) για το ζήτημα ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, στις 18 Μαίου, ημέρα των δημοτικών εκλογών, έξω από τα εκλογικά τμήματα, επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Σπύρος Κουζινόπουλος.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, υπάρχει τεράστια ευθύνη στις άλλες δημοτικές παρατάξεις, κυρίως αυτές των κ.Μαυρομάτη και Τσαμασλή, που αποφεύγουν και δεν λένε τίποτα στις ομιλίες, τις δηλώσεις, τις ανακοινώσεις και το άλλο εκλογικό τους υλικό για το πρόβλημα της ιδιωτικοποίησης της Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης. Ένα θέμα που «καίει» τους δημότες του Θερμαϊκού, καθώς η ΕΥΑΘ διαχειρίζεται το μεγαλύτερο τμήμα αποχέτευσης του δήμου Θερμαϊκού. Και από τη στιγμή που περάσει στα χέρια ιδιωτών, θα μπορεί ο οποιοσδήποτε μεγαλοεργολάβος, από την ώρα που θα λειτουργεί η επιχείρηση και μονοπωλιακά, να εκτινάξει στα ύψη τα τέλη αποχέτευσης που πληρώνουν οι συνδημότες μας σήμερα.
«Γιατί σιωπούν; Είναι υπέρ του ξεπουλήματος της ύδρευσης και της αποχέτευσης στα μεγάλα συμφέροντα; Γιατί αποφεύγουν να πάρουν θέση;» ρωτάει επίμονα ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κουζινόπουλος. 
Όπως καταλήγει στην ανακοίνωσή του,  ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας»:  «Ας σταματήσουν οι κύριοι Μαυρομάτης και Τσαμασλής το κρυφτούλι και ας ταχθούν φανερά, παίρνοντας μέρος στο δημοψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ. Οι συνδημότες μας δεν θα συγχωρήσουν οποιαδήποτε άρνηση συμμετοχής που στην ουσία θα σημαίνει συναίνεση στο ξεπούλημα της ΕΥΑΘ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.