Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Οι όψιμοι.... "ειρηνοποιοί" του Θερμαϊκού

του Σπύρου Κουζινόπουλου
Προκαλεί αλγεινή εντύπωση η στάση μερικών υποψηφίων δημάρχων στο δήμο Θερμαϊκού, όπως του πρώην δημάρχου Μηχανιώνας, οι οποίοι ενώ όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν θιασώτες της πολιτικής του μίσους, του διαχωρισμού των συνδημοτών μας σε «δικούς» και σε «απέναντι», σε επίδειξη αυταρχισμού και αδιαφάνειας, τώρα επιχειρούν να εμφανιστούν ως περιστερές ενότητας και συμφιλίωσης, πιστεύοντας ότι έτσι θα πετύχουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την υφαρπαγή της ψήφου των συνδημοτών μας.

Φτάνει μάλιστα στο σημείο ο κ.Μαυρομάτης να απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις παρατάξεις του δήμου Θερμαϊκού «να υπερβούν την διχόνοια και τον μικροκομματισμό», και να συσπειρωθούν στην… ενωτική του πρωτοβουλία «για να κάνουμε την Αντιστροφή σε όλα τα επίπεδα»,  όπως υποκριτικά δηλώνει.
Στόχος του, να διπλαρώσει και να προσεταιρισθεί τον επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργική Ανανέωση», Κυριάκο Στεφανίδη, ο οποίος στις 2 Μαίου είχε διατυπώσει  πρόταση μετεκλογικής συνεργασίας όλων των δυνάμεων, για να αποκτήσει αναπτυξιακή προοπτική ο δήμος Θερμαϊκού.

Ο ίδιος ο κ.Στεφανίδης, αντιλήφθηκε πρώτος τον υποκριτικό χαρακτήρα των κινήσεων Μαυρομάτη, γιαυτό και σε άρθρο του, υπό τον τίτλο «Αναπτυξιακή πρόταση συστράτευσης όλων των παρατάξεων» σημείωνε με έμφαση ότι «Δεν ξέρω αν ο κος Μαυρομάτης πράγματι εννοεί αυτά που γράφει ή απλά αποτελούν προεκλογικά τεχνάσματα για δημιουργία εντυπώσεων».


Ευτυχώς σ΄αυτό τον τόπο γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά, ξέρουμε το «βίο και την πολιτεία» του καθενός και έχουμε αντιληφθεί τους λύκους που προσπαθούν, λίγες μέρες πριν τις εκλογές να το παίξουν «ειρηνοποιοί» και άκακα αρνάκια. Γιαυτό και στις κάλπες της 18ης Μαίου θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.