Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Άτακτη υποχώρηση Τσαμασλή για τη... "δωρεάν ενέργεια"

Σε άτακτη υποχώρηση,  αναγκάστηκε  ο «μάγος» του Θερμαϊκού (ο … ΘερμαΓικός όπως αυτοπροβάλλεται) κ.Τσαμασλής. Ο οποίος, μετά τις έντονες αντιδράσεις που εισέπραξε, αφαίρεσε τελικά από το προεκλογικό του πρόγραμμα, τα περί «δωρεάν παροχής ενέργειας στους κατοίκους του Θερμαϊκού», όπως έταζε στις 31 Ιανουαρίου 2014, όταν ανακοίνωνε στο «Ξένιος Ήλιος» της Περαίας την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού.

Εξαγγέλοντας εκείνη την ημέρα ότι θα αξιοποιήσει τα (πλήρως ασύμφορα προς εκμετάλλευση, κατά τους επιστήμονες) κοιτάσματα φυσικού αερίου της Επανομής, ο κ.Τσαμασλής δήλωνε σοβαρά-σοβαρά: « Δεν θα μπορούσαμε, φίλες και φίλοι, να αφήσουμε, αναξιοποίητα τα ενεργειακά κοιτάσματα  του Δήμου Θερμαϊκού…. Επιθυμούμε…. να τροφοδοτηθούν οι κατοικίες και οι παραγωγικές μονάδες των δημοτών του Δήμου Θερμαϊκού με άφθονη δωρεάν ενέργεια, ώστε να απαλλαγούν οι κάτοικοι και οι παραγωγοί, ο Δήμος και όλες οι υπηρεσίες και κτίρια από τις ενεργειακές δαπάνες, καθώς, σύμφωνα με τους ερευνητές, τα «εν αναμονή» κοιτάσματα φυσικού αερίου επαρκούν για να ηλεκτροδοτήσουν μόνιμα ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία»!!.
Εκείνη η…. «σαπουνόφουσκα», είχε ριχθεί ανταγωνιστικά προφανώς, σε ανάλογη προεκλογική ρουκέτα την οποία είχε εκσφενδονίσει στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ο κ.Μαυρομάτης, ότι θα έφερνε στους κατοίκους του Θερμαϊκού… δωρεάν πετρέλαιο από τη Λιβύη του Καντάφι. Ο οποίος Καντάφι μάλιστα, θα κατασκεύαζε στο δήμο Θερμαϊκού και … «δύο τεράστια έργα, ένα στη Μηχανιώνα και το δεύτερο στην Περαία».
Υπήρχαν δυστυχώς στελέχη και ψηφοφόροι του που πίστευαν εκείνες τις αηδίες, όπως σήμερα χάφτουν τα προεκλογικά πυροτεχνήματα τα οποία εκσφενδονίζει το δίδυμο Μαυρομάτης-Τσαμασλής. Όμως η εποχή των Μαυρογιαλούρων πέρασε ανεπιστρεπτί. Κι αυτό θα το διαπιστώσουν πολύ καλά στις κάλπες της 18ης Μαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.