Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ένα beach party με τους "Ολύμπιανς" στην πλαζ Αγίας Τριάδας

Στην πλαζ της Αγίας Τριάδας, Beach Party με το θρυλικό συγκρότημα των «Ολύμπιανς», το καλοκαίρι του 1969. Παίζουν οι Νίκος Αρχοντής, σαξόφωνο βαρύτονο, Απόστολος Θεοδωρόπουλος σαξόφωνο τενόρο, στη μέση ο Πασχάλης Αρβανιτίδης (τραγούδι-μπάσο), με τον παρουσιαστή Γιώργο Κωνσταντινίδη δίπλα του και στην άκρη ο Βασίλης Παπαβασιλείου στο μπάσο, ενώ στο αρμόνιο είναι ο Άλκης Κακαλιάγκος με τον μίμο Rocky πίσω του.

Μία ακόμη φωτογραφία από τις καλές εποχές του κάμπινγκ και της πλαζ Αγίας Τριάδας. Τότε που έσφυζε από ζωή και κίνηση, δούλευαν τα καταστήματα της περιοχής και όλη η περιοχή από την Αγία Τριάδα και τους Νέους Επιβάτες παρουσίαζε ενδιαφέρον και όχι τη σημερινή «νέκρα». Κι αντί οι αρμόδιοι να σκεφθούν το πώς η πλαζ και το κάμπινγκ θα ξαναβρούν τη ζωντάνια που είχαν και πως θα αξιοποιηθεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, ετοιμάζονται να την γεμίσουν με μπετόν αρμέ μέσω της παραχώρησής τους από το ΤΑΙΠΕΔ σε ιδιώτη.

Με την ευκαιρία να πούμε ότι ένας από τους φορείς της περιοχής που αντιτίθενται στο ξεπούλημα του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, είναι το Σωματείο Καταστηματαρχών Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Δήμου Θερμαϊκού, το οποίο σε κείμενο που ετοίμασε για να το παραδώσει σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους του Θερμαϊκού, επισημαίνει την ανάγκη ανάπλασης της πλαζ Αγίας Τριάδας και της πλαζ Επανομής σε χώρο προσέλκυσης λουομένων-κατασκηνωτών, αλλά παράλληλα και την αξιοποίησή τους ωε χώρου εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.