Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση Γ.Μαυρομάτη για το έργο της θαλάσσιας συγκοινωνίας

Με ανακοίνωση  που εκδόθηκε, ο συνδυασμός «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία» και ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, χαιρετίζουν την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, των Δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Θερμαϊκού και της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» για την μελέτη του έργου της θαλάσσιας συγκοινωνίας.

Όπως αναφέρεται, το συγκεκριμένο έργο αποτελεί αίτημα των κατοίκων της περιοχής του δήμου Θερμαϊκού. Ήδη, από τη δεκαετία του ’90, οι δήμοι της περιοχής προωθούν το θέμα, ενώ έχουν γίνει δύο μελέτες, αλλά όλα αυτά τα χρόνια το έργο δεν προχώρησε εξαιτίας της ολιγωρίας της κεντρικής εξουσίας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δηλώνει για το θέμα τα εξής: «Το έργο της θαλάσσιας συγκοινωνίας στην πλήρη του ανάπτυξη και υλοποίηση αναμένεται να συμβάλλει στην τουριστική αναβάθμιση και την επισκεψιμότητα της περιοχής. Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι διαδικασίες να προχωρήσουν από εδώ και πέρα κανονικά και να φτάσουν ως το τέλος, ώστε η περιοχή μας να αποκτήσει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και οι πολίτες να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους από και προς τη Θεσσαλονίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.