Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Πλήθος κόσμου στη συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού

Κατάμεστη, ήταν η αίθουσα της μεγάλης ταβέρνας «Ανέστης», στους Νέους Επιβάτες το βράδυ της Παρασκευής, στην αποκριάτικη συνεστίαση – γλέντι που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού. Και είναι αξιοσημείωτο, όπως έλεγαν οι οργανωτές, ότι ο κόσμος που πήρε μέρος, ήταν υπερδιπλάσιος από όσους μετείχαν στην αντίστοιχη περσινή εκδήλωση.


Με ιδιαίτερα χειροκροτήματα, έγινε δεκτή από το δημοτικό σύμβουλο κ. Βαγγέλη Κουκουρίγκο η ανακοίνωση για τη δημιουργία της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», η οποία με κορμό τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πλαισιωμένη από ενεργούς και δημιουργικούς δημότες θα διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις τη νίκη στον Δήμο Θερμαϊκού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Όπως σημείωσε ο κ. Κουκουρίγκος, το όνομα του υποψηφίου Δήμαρχου που θα ηγηθεί της «Συμπολιτείας», θα γίνει γνωστό μέχρι τις 9 Μαρτίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση των μελών της παράταξης στο δημοτικό θέατρο της Επανομής.
Με χειροκροτήματα, έγινε επίσης δεκτή η υποψήφια Περιφερειάρχης  Κεντρικής Μακεδονίας, βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δέσποινα Χαραλαμπίδου, που στην ομιλία της αναφέρθηκε στη σημασία της τριπλής εκλογικής μάχης του προσεχούς Μαίου (Ευρωβουλή, Περιφέρεια, Δήμος), ενώ ανάλογα θερμά, υποδέχθηκε το κοινό και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Θεσσαλονίκης κ. Λίτσα Αμμανατίδου, η οποία επίσης παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση. Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με ένα πολύ καλό πολυμελές μουσικό συγκρότημα που δημιούργησε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού.
Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θερμαϊκού κ. Γιάννης Τσακμάκας και αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γιάννη Μαυρομάτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.