Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Σχετικά με τα περί υποψηφιότητας Χρ.Βογιατζή

Κάποιες αναγκαίες διευκρινίσεις, για προηγούμενη ανάρτησή μας περί καθόδου του αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Χρήστου Βογιατζή. Δυστυχώς, κάποιες από τις πληροφορίες που μας δόθηκαν, μπορούν να θεωρηθούν ως πρόωρες και μη ανταποκρινόμενες στην πραγματικότητα, γιαυτό και προχωρήσαμε στην αφαίρεση της σχετικής ανάρτησης.

Μεταξύ αυτών που δεν ευσταθούν, είναι και η πληροφορία περί μεταστροφής του προέδρου του τοπικού της Επανομής κ. Αντώνη Καζάκη και αποχώρησής του από την παράταξη Τσαμασλή, κάτι που δεν αληθεύει, όπως μας παρακάλεσε ο ίδιος να δημοσιεύσουμε.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάθοδο του κ. Χρήστου Βογιατζή θα υπάρχουν σε νεώτερη ανάρτησή μας.
Πάντως, σχετικά με το θέμα αυτό, στο προσωπικό blog του αντιδημάρχου Οικονομικών (http://epanomiheart.blogspot.gr), υπάρχει η παρακάτω ανάρτηση:

«Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής, κάλεσε τους Δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου του, και αντάλλαξε απόψεις σχετικά με τις επικείμενες εκλογές. Ενδιαφέρον να ηγηθεί ενός νέο ψηφοδελτίου, που θα διεκδικήσει το Δήμο Θερμαϊκού στις 18 Μαίου 2014, έδειξε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Χρήστος Βογιατζής. Ο Χρήστος Βογιατζής, είναι ένα νέο καλλιεργημένο παιδί, που έχει την απαραίτητη εμπειρία στα Δημοτικά δρώμενα, και διαθέτει όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας Δήμαρχος, για να πετύχει στο ρόλο του.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.