Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ενημερωτικό υλικό της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» στη Ν.Μηχανιώνα

Πολυμελές συνεργείο από μέλη και φίλους της νέας δημοτικής παράταξης «Θερμαϊκός- Συμπολιτεία Αλληλεγγύης και Ανατροπής», μοίρασε το πρωί στη λαϊκή αγορά, στο κέντρο και τα καταστήματα της Νέας Μηχανιώνας την ανακοίνωση για τη δημιουργία της παράταξης και τους στόχους που αυτή θέτει ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

ΟΙ κάτοικοι της Νέας Μηχανιώνας υποδέχθηκαν πολύ ευνοϊκά αυτή την πρώτη κατ΄ουσίαν δημόσια εμφάνιση της Συμπολιτείας Θερμαϊκού και έδειξαν ενδιαφέρον για τα σημεία εκείνα της ανακοίνωσης που επισημαίνουν την ανάγκη ανανέωσης στα πρόσωπα που ασχολούνται με τα δημοτικά πράγματα, αλλά και εξάλειψης των φαινομένων εγκατάλειψης που επικρατεί. Με τα σκουπίδια στους δρόμους, τα πεζοδρόμια ανύπαρκτα, το οδικό δίκτυο στο μαύρο του το χάλι, τα σχολεία παρατημένα.
Παράλληλα, οι διερχόμενοι πολίτες επισήμαναν ότι η αλληλεγγύη, η κοινωνική πολιτική και οι κοινωνικές υποδομές θα πρέπει να είναι μόνιμα στην ατζέντα της δημοτικής αρχής. Τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η νέα διοίκηση του δήμου, χρειάζεται να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας που έχει μεταβληθεί σε εφιάλτη για τους νέους μας, αλλά και να προστατεύσει τη δημοτική περιουσία που καταστρέφεται ή λεηλατείται από το ΤΑΙΠΕΔ.

Κάτι για το οποίο έντονα ρωτούσαν οι Μηχανιώτες, διαβάζοντας την ανακοίνωση, ήταν το πρόσωπο που ως υποψήφιος δήμαρχος θα ηγηθεί της παράταξης. Και με ικανοποίηση άκουγαν ότι αυτός θα αναδειχθεί τις επόμενες μέρες με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι με την… «επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος», όπως συμβαίνει με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.