Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Βολές Ν.Παράσχου για αντιδεοντολογική χρήση του ονόματός του

Διαψεύδει η παράταξη «Κοινωνία Πολιτών» του Νίκου Παράσχου, την αντιδεοντολογική πληροφορία (αντιλαμβάνεται κανείς από πού πρέπει να διοχετεύθηκε), ότι «έχει ήδη συμφωνήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη» για την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο Τσαμασλή. Δηλώνοντας ότι τα μέλη της "Κοινωνίας Πολιτών" θα πάρουν την απόφαση για τη στάση της παράταξης.

Με δελτίο τύπου ο επικεφαλής της «Κοινωνίας των Πολιτών», φανερά ενοχλημένος για τη χρησιμοποίηση του ονόματός του, από αυτούς που το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να ψαρέψουν στα θολά νερά του Θερμαϊκού, δηλώνει ότι «δεν πρέπει, από τους επικεφαλής των παρατάξεων να ανακοινώνονται ονόματα υποψηφίων χωρίς την γνώση και συγκατάθεση των ενδιαφερομένων προσώπων».
Συνεχίζοντας σε έντονο ύφος ο κ. Νίκος Παράσχου, υπογραμμίζει ότι «τέτοιες λογικές δημιουργούν δυσμενείς εντυπώσεις και σχόλια που μόνο καλό δεν κάνουν στον προεκλογικό αγώνα ο οποίος δεν άρχισε ακόμη». Ενώ απευθυνόμενος στους υπεύθυνους αυτής της διαρροής, τους προτρέπει: «Ας ασχοληθούν πρώτα με τα εσωκομματικά τους θέματα» !!
Τέλος ο κ.Παράσχου αναφέρει ότι τα μέλη της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» θα αποφασίσουν με δημοκρατικλές διαδικασίες για την πορεία που θα ακολουθήσουν στην εκλογική διαδικασία «μακριά από κομματικά γραφεία και η απόφαση που θα ληφθεί, θα ανακοινωθεί αποκλειστικά από εμάς», όπως επισημαίνει.
Όπως έγινε γνωστό, σε σύσκεψη που ήδη έχει οριστεί να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, τα μέλη της «Κοινωνίας των Πολιτών» θα εκτιμήσουν αν θα συμμετάσχουν στις εκλογές ή θα ενταχθούν μέλη της σε υφιστάμενα ψηφοδέλτια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.