Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Ενθουσίασε η εκδήλωση της Ομάδας Εθελοντών Μηχανιώνας

Άριστες εντυπώσεις, άφησε η λαϊκή βραδιά, που διοργάνωσε την περασμένη  Τετάρτη, στην κεντρική πλατεία της Νέας Μηχανιώνας, η τοπική ομάδα εθελοντών, δίνοντας τη δυνατότητα στους Μηχανιώτες να περάσουν τέσσερις ώρες ξεγνοιασιάς, με την συνοδεία λαϊκής ορχήστρας.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Αναστάτωση στο Δημαρχείο Μηχανιώνας από τηλεφώνημα για βόμβα

Αναστάτωση, προκλήθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν άγνωστος τηλεφώνησε σε δημοτική υπάλληλο, λέγοντας ότι στο δημοτικό κτίριο (πρώην δημαρχείο) της Νέας Μηχανιώνας είχε τοποθετηθεί βόμβα, η οποία επρόκειτο σε λίγο να εκραγεί.

Πόσοι ακριβώς είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι σήμερα

Το ελληνικό κράτος μπορεί επιτέλους να υπερηφανευτεί ότι γνωρίζει με ακρίβεια το προσωπικό που το υπηρετεί, καθώς χθες το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εγκαινίασε τον νέο δικτυακό τόπο της κυβέρνησης (http://apografi.yap.gov.gr).

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

"Ποτάμι" ο ιδρώτας των επιβατών ΟΑΣΘ στις γραμμές 69 και 71

Πολίτες Β΄κατηγορίας, φαίνεται ότι θεωρεί ο ΟΑΣΘ τους κατοίκους της ανατολικής ακτής του Θερμαϊκού. Διότι διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι στα δρομολόγιά του, στις γραμμές 69 (ΙΚΕΑ-Επανομή) και 71 (ΙΚΕΑ-Νέα Μηχανιώνα), εκτελούν τη συγκοινωνία παμπάλαια λεωφορεία. Και δεν αναφερόμαστε τόσο στο θόρυβο που προκαλούν οι απαρχαιωμένοι κινητήρες τους, όσο στον κλιματισμό.

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

"Με την κυβέρνηση ανοίξαμε λογαριασμούς που θα λυθούν δικαστικά και πολιτικά μέχρι τέλους"

του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη
Εμείς οι δημοσιογράφοι απολυμένοι της ΕΡΤ3 –ιδιότητα την οποία αμφισβητούμε δικαστικά με την κατάθεση των 150 αγωγών, θεωρώντας άκυρη την ομαδική μας απόλυση, με δεδομένη την προκήρυξη των 589 θέσεων του μεταβατικού σχήματος της Δ.Τ. εκτιμούμε τα εξής:

Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς

Ξεκινάει αύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου η υποβολή των αιτήσεων από τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Παιδικούς  Σταθμούς της Περαίας (Παιδική Φωλιά και Θαλασσοπούλια) και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών  Μηχανιώνας  και  Επανομής.

"Λαϊκή βραδιά", απόψε το βράδυ στη Νέα Μηχανιώνα

Λαϊκή βραδιά,  διοργανώνει σήμερα Τετάρτη  24 Ιουλίου, στις 8:00 μμ, η ομάδα εθελοντών Μηχανιώνας  στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Μηχανιώνας,  κατά την οποία θα προσφερθεί  φαγητό και ποτό, με την συνοδεία λαϊκής ορχήστρας, για να μπορέσουν οι κάτοικοι να διασκεδάσουν, ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.


Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

Καρικατούρα ενημέρωσης, δημιουργεί η κυβέρνηση στη Βόρεια Ελλάδα, στη θέση της ΕΡΤ3

«Μαύρο» στην ενημέρωση και ψυχαγωγία της Βόρειας Ελλάδας, βάζει η κυβέρνηση, καθώς στην καρικατούρα που θα δημιουργτηθεί στη θέση της ΕΡΤ3, προβλέπεται να υπάρχουν μόλις 39 άτομα, και από αυτούς όλοι κι όλοι 12 δημοσιογράφοι!

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

"Ζημία", προκαλεί στον Γ.Τσαμασλή η αναβολή της δίκης του

Σοβαρό πρόβλημα, δημιουργεί στον καταγόμενο από το Μεσημέρι, αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ. Γιώργο Τσαμασλή, η αναβολή, για την 1η Οκτωβρίου, της δίκης του, μαζί με άλλα 27 άτομα, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για την υπόθεσης των υπερβάσεων στο έργο κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου.

Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας:Μέτρηση κεραιών Μηχανιώνας

Τα μέλη του συνεργείου της ΕΕΑΕ. 
Μέτρηση στην περιοχή γύρω από την καμουφλαρισμένη κεραία κινητής τηλεφωνίας της Cosmote, που λειτουργεί σε απόσταση αναπνοής από τα σχολικά κτίρια της Νέας Μηχανιώνας, πραγματοποίησε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας συνεργείο της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), προκειμένου να μετρηθεί η εκπεμπόμενη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Διανομή δωρεάν βιβλίων από τον ΟΓΑ σε 300.000 αγρότες

Αρχίζει σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα παροχής δωρεάν βιβλίων από τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), που υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της Αγροτικής Εστίας και απευθύνεται σε 300.000 ασφαλισμένους και συνταξιούχους.

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Δεκάδες δήμοι αντιμέτωποι με οικονομικό "κραχ"

Θα γίνει του .... Ντιτρόϊτ !
Αντιμέτωποι με οικονομικό κραχ θα έρθουν δεκάδες δήμοι στα τέλη του φθινοπώρου, καθώς η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης σε συνδυασμό με τον περιορισμό των εσόδων που θα προέλθει από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, τον υψηλό δανεισμό αλλά και την καταγραφή των πραγματικών δαπανών αναμένεται να φέρουν αρκετούς δήμους στο κατώφλι του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ προκειμένου να ζητήσουν οικονομική βοήθεια.

Έκρηξη Ν.Παράσχου: "Σταματήστε τα μικροπολιτικά παιχνίδια"

Έκρηξη, από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία των Πολιτών» κ. Νίκο Παράσχου, ο οποίος από αφορμή τα όσα απίστευτα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού, καλεί τη διοίκηση του δήμου αλλά και την αντιπολίτευση να σοβαρευτούν και να σταματήσουν τα μικροπολιτικά παιχνίδια, που φρενάρουν την όποια προσπάθεια γίνεται για την ανόρθωση της περιοχής.

Διακοπή κυκλοφορίας στο δρόμο Θέρμης-Πανοράματος

Θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Θέρμης-Πανοράματος από την ταβέρνα Μυκονιάτικα έως την επιχείρηση Πυθάρι, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες οδοποιίας, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Θέρμης.